reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

:-):-):-):-)hej witam
Osi własnie uciął sobie drzemkę, nawet nie zdążył mleka wypić do końca:-DWięc mam chwilę.

Gosia78 ja podaję Oskarkowi i jogurciki i ciasteczka,bardzo mu smakują:tak:Zresztą jemu wszystko smakuje:rofl2:
Chlebek albo bułeczkę też je w kawałeczkach, z masłem i szyneczką.

kropecka -pasta jajeczna:tak:muszę wypróbować.
anna ajra ja jestem zadowolona z ciasteczek:-):-)
Ostatnie nocki są nawet znośne ponieważ pierwsza pobudka jest koło 3,4 czasem nawet 5:-):-):-)i potem do 6,7 śpi.
Dzisiaj już o 5 ,15:baffled:wołał papapapapapap ale na szczęscie udało mi się go uspać drapiąc go po pleckach, no i przytulony do mnie zasnął i spałdo 7.30 co rzadko się zdarza.:-D:tak::-D

pozdrawiam i miłego dnia dla wszystkich:happy2:

reklama
na chwile tylko bo maly zaspypia albo nawet juz zasnal wiec chce dolaczyc do niego bo jestem dzis tak pitoma maly sie przestawil razem z zegarkiem i teraz te wstawanie mie dobija :wściekła/y:
kaskax25 - mam nadzieje ze wszystko sie poprawi i zamiast szpitala bedzie czekal na Was przytulny kocyk w domku :tak: bedzie dobrze ;-)
kluska79 - u nas Sewek jak widzi czy kuzynke czy inne dziecko to tak samo :tak: ale to chyba normalne u takich malych dzieciaczkow :blink: zdrowka dla Dominisia :tak:
a co do jogurtow z nestle to nie podaje ich malemy daje mu danonki zreszta to mu chyba najbardziej smakuje potrafi czasem nawet zjesc 3 i pol tych duzych kubeczkow ale norma to 2 :tak: ciasteczek jeszcze tez nie probowal :happy:
do potem

Hej pobudka, a co tu tak cicho wszystkie spicie czy co???:-) Mati spi juz od szostej no to mi sie juz troche nudzi, a na spanie szkoda czasu. Maly rozbojnik jak skojarzyl ze moze sam wstac to korzysta z kazdej mozliwosci czepia sie wszystkiego, nawet firan. W koncu mu karnisz na glowe spadnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Narazie jest ok, kaszel jakby troche oslabl, o nie nie dam do szpitala. Jakos go wyciagne.:angry: Pozdrawiamy

Witam sie dzisiaj pierwsza hihih :-D
my mielismy pobudke o 6:40 ale na chwile polozylam go do lozeczka dalam zabawki i lezalam do 7 :-D
teraz juz po kawce ale sniadanko musze zjesc maly w chodziku brusi przez ta chwilke a potem nie wiem co bede robila aha mam wpasc do znajomej na kawe wiec sobie troche poklachamy :-)
kaskax25 - zobaczysz ze do piatku sie wyleczy :tak: u nas jeszcze nic a u Was??

Hej.:-)
Kaska trzymam kciuki by Mati wyzdrowiał do piątku Ja niesawno byłam w szpitalu z Julka w marcu siedziałam tam z Oliwią i już wiem na pewno że szpital to ostateczność:baffled:
U nas idzie juz czwarty ząb Oliwka wyglda świetnie:tak: jak małay króliczek:-D
Kropecka pokazuj filmik małego siłacza :tak:

Hej!

Jaś wreszcie zaczął raczkować:-D:-) Piotruś po powrocie z przedszkola rozłożył kolejkę w bezpiecznej odległości od młodszego brata no i Jaś się przełamał:-)

kaskax25 - trzymam kciuki za Was, oby obyło się bez szpitala:tak:.
Anna ajra - jestem zadowolona z ciasteczek Hippa, mam "pierwsze ciasteczka", Jaś daje sobie z nimi radę:tak:
Zytka - Jaś chętnie skosztował pierwsze 2 łyżeczki jogurtu potem musiałam go zabawiać by jeszcze trochę zjadł, czyli tak jak z innym jedzonkiem:-(. Co do reakcji organizmu to wszystko ok.

Witam sie
U nas pogoda paskudna pada deszcz nie mozna wyjść na dworek siedzimy w domku biorę dosłownie na wstrzymanie:-p:rofl2:
Zytka u nas podobnie Bartkowi wychodza ząbki 4 ida od razu jedna 2 wyszła już wdać ale za nia ida kolejne jedynki druga dwójka teraz wiem dlaczegoBartek taki marudny nocami
Kaskax trzymam kcik oby obyło sie bez szpitala wiem co to znaczy z Kubusiem nalezałam sie
Kropecka gratulacje dla Olusia BRAWO!!!!zuch chłopak:-)

hejka :)

kilka razy w ciągu dnia próbowałam nagrać Olka, ale dziś najwyraźniej się rozmyślił a już na widok kamery zupełnie nie ma ochoty na pionową pozycję :sorry2:. Trudno, nie będę go przecież na siłę zmuszać. Pięknie raczkuje, co mnie cieszy bo to chyba korzystniejsze niż chodzenie dla ogólnego rozwoju dziecka. W porównaniu z Wiktorem pierwsze kroczki zrobił 3 miesiące wcześniej. Wiktor pierwsze kroczki postawił jak miał nieco ponad 11 miesięcy, ale chodzić na dobre zaczął dopiero jak skończył roczek.

Kaska, mam nadzieję że szpital was ominie. Nic gorszego nie ma w tym kraju :no:

jestem wieczorkiem
jestem zla na mojego m kurcze dopiero teraz niedawno przyszedl bo poszedl do kolegi niby za jakas "dorywcza robota" ale zaliczyc browca musial :wściekła/y::no::angry: zaraz zrobilam mu takiej awantury ze i mnie i pewnie jemu sie odechcialo a teraz spi .... franca zbolala :dry::sorry2: uffffffffffff Ci faceci to jest normalnie ... :baffled:
kropecka - jasne nic na sile ale moze kiedys uda nam sie obejrzec filmik z Olusiem w roli glownej :-D a jak budowa ??
gosia78 - gratki dla Jasia :-D
kurcze dziewczyny licza zabki malych a my z kaskax25 czekamy na te pierwsze :-( jaka to bedzie frajda jak sie zobaczy pierwszego albo pierwsze zebolki :tak: juz sie doczekac nie moge a maly zreszta ma juz ponad 9 miesiecy :dry::sorry2:

milej nocki dziewczyny

reklama
Dziewczyny Dominik nie pije herbatek, soczków, nie akceptuje niekapka, butli z smoczkiem, jak mu podaje z łyżeczki to większość ląduje na brodzie:dry:, myślicie ,że moje mleko mu wystarcza? Troche mnie to martwi, piersią karmie go w nocy ( minimum 3 razy) i 2 razy w ciągu dnia, kurcze nie wiem czy to nie za mało ,czy dostaje odpowiednią ilość płynów?:-(
kaskax25- trzymam kciuki ,żeby małemu się polepszyło

Do góry