reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

jaka wielka szkoda ze przystalo nam wysluchiwac litanii Pani aa nie ma co komentowac tych postow bo szkoda czasu na pisanie :tak: przeszczep jakich malo :-D
dawna cloe - racja :tak::-D
ania31 - u nas tak samo z pufa lub podobnymi rzeczami :-) dzem mniam napisz jak wyszedl :-D
paulineczka - niestety akurat na naszym forum takiego jakiegos gada mamy ... :sorry2: ale masz nas wiec z nami pisz czesto i slodz nam mniam mniam :-D

papa do potem

reklama
macie racje szkoda gadac na temat pani aa:)
hmm dzem z dyni? mmm to moze byc pyszne:) a moze macie jakies przepisy na jedzonko dla dzieciaczkow bo mi sie juz wyczerpaly pomysly:crazy:

Paulineczka w koński ogon uczesz lub kitke na dole rozdziel na dwie równe części i przekładasz po cienkim kosmyku raz z prawej raz z lewej strony ciasno musi być
to jest pracochłonne ale fajnie wychodzi
Mam pomysł jak przyjda ze szkoły dzieciaki to zawołam siostrzenice M i zrobie jej zdjecia jak bedę ja czesała i wkleje:tak:

A co do dyni to muszę cos zrobic bo mam jej tyle ze przyjdzie mi dynie sama jeść:-D
znalazłam juz przepis tylko u mnie jakna złośc nie ma olejku pomarańczowego i musze czekac az M kupi i bede robiła jutro takze dam wam znać czy to jadliwe chociaz mój slubny gdzieś to jadł i mówi ze pycha także zobaczy sie

kropecka:tak:
Mysza jeśli nie problem to ja też poproszę

Jestem padnięta, miałam dzisiaj kilka spotkań biznesowych , do tego cały dzień na telefonie:dry:, za to obiad kupiłam w restauracji gotowy:-p.
Dominik wstaje przy meblach, śmiesznie to wygląda . Uwielbiam tego szkraba:-D
Za to starszy syn spóźnił się dzisiaj do szkoły - 15 minut ( moja wina bo zaspałam i za późno zawiozłam) i nauczycielka nie chciała go przepytać z tego co miał na dzisiaj się nauczyć. Uczył się wczoraj cały dzień bo pani zapowiedziała że będzie pytać,a jemu zależało na dobrej ocenie. Zgłosił się jak tylko przyszedł a krowa powiedziała że nie! Że następnym razem się nie spóźni. Wie że moje dziecko ma 3 km do szkoły i że jeździ ze mną, że mam małę dziecko Cholera jedna:wściekła/y:. Piotrek rozczarowany ,a mi przykro - czuję się winna.
annaagnieszka- Po co się tak napinasz? Daj już sobie spokój !

hej babeczki ,wiem wiem zaniedbałam was ale to wszystko ze ,komp nawalał i net a teraz wszystko gra i mam czasu wiecej!!! a poza tyc sie nie zmieniło jeżli powolicie to chciałabym znów byc w waszym gronie

no to rzeczywiście strasznie nie fair postąpiła nauczycielka. To miała być kara dla ciebie? Ja bym poszła i porozmawiała z nauczycielką, żeby mi wyjaśniła czemu tak postąpiła.

Olek też staje przy meblach i puszcza się i stoi bez trzymanki. W porównaniu z Wiktorem jest jakieś 2 miesiące ruchowo do przodu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry