dawna cloe
Mamy lutowe'08
hej dziewczyny. :-)dzis u mnie czas porządków a tak dokładnie przyszły dwie kobiety i myja nam okna przed świętami. przyznam się że jakoś dziwnie się czuję gdy ktoś mi tu sprząta Wkońcu to moje królestwo jakby na to nie patrzeć.Pogoda co prawda do bani i gdyby nie moja ciąża sama bym w taki dzień za okna się nie brała ale musze wam powiedziec ze wszystkie straszą a jeśli nie teraz to nie wiem kiedy
Ewitka co ty piszesz miałaś problemy z dostaniem sie na oddział? Czyli jak to rozumieć Stwierdzli że nie ma miejsca i chcieli zawrócić rodzącą? Bo jeśli tak to ja powinnam zacząć sie bać. W moim mieście porodówki sa przepełnione. I tylko liczę na to że nie będzie sytuacji że kilka godzin po porodzie wypisz mnie do domu bo inne juz czekają w kolejce
Gosia 78 moje małe waży 2138 g czyli będzie duże
Ewitka co ty piszesz miałaś problemy z dostaniem sie na oddział? Czyli jak to rozumieć Stwierdzli że nie ma miejsca i chcieli zawrócić rodzącą? Bo jeśli tak to ja powinnam zacząć sie bać. W moim mieście porodówki sa przepełnione. I tylko liczę na to że nie będzie sytuacji że kilka godzin po porodzie wypisz mnie do domu bo inne juz czekają w kolejce
Gosia 78 moje małe waży 2138 g czyli będzie duże