reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej dziewczyny.:-)
Co do wózków to ja chyba pisałam że mam TAKO ale jamieszkam w domku jednorodzinnym więc niegdzie tego ciężkiego giganta nie musiałam targać.Jeśli któras z Was mieszka "nisko" zależy jej by w gondolce było dużo miejsca i zamierza chodzić na baardzo długie spacery niekoniecznie po równych drogach to poleca ,ale tylko wtedy.:tak:
Ja właśnie wróciłam z USG z dzidzią wszystko w porządku Łożysku juz na ścianie tylnej Uff. Ulzyło mi bo to oznacza że szanse na poród naturalny wzrastają i to bardzo:tak: I najważniejsze : to może być dziewczynka. Szczerze mówiąc to tak na 100% nie jestem pewna , bo na moje pytanie czy to chłopczyk czy dziewczynka lekarz tylko rzucił okiem i stwierdził że między nogami nic nie widzi wiec na 80% stawia na dziewczynkę, więc... za dwa miesiące będę wiedzieć na pewno:tak:

reklama
Dawna a dlaczego talpóźno znasz płeć i czemu tylko 80% w dzisiejszych czasach na dzisiejszym sprzęcie to dość mało w 33tc...:shocked2:

Witam
U lekarza ok szyjka sie uspokoiła nic sie na razie nie dzieje wiec gina powiedziała ze powinnam donoscic spokojnie tylko mam lezec i nic nie robic morfologia ok tylko jakies bakterie w moczu ale zaczełam wczesniej brac lekarstwa wiec jest wszystko dobrze uff
troszke sie zestresowałam ze bede musiała do szpitala ze tetno małego miałam sprawdzane dwa razy bo było za szybkie ale posiedziałam i wszystko jest ok.
Rozmawiałam z pediatra która bedzie zajmowała sie dzidzia i powiedziała ze wygladam jakbym była na ostatnich nogach:-D a ja mam jeszcze 8 tygodni do konca:baffled:pytała sie czy duzy dzidzius wiec mowie jej co i jak wiec stwierdziła ze w normie
Jestem juz spokojna ze wszystko jest ok nastepna wizyte mam 21.12 jeszcze przed świetami
Z moim tata źle raz lepiej raz gorzej teraz ma zapalenie oskrzeli przychodzi kobieta z hospicjum pomagac mojej mamie bo sama nie daje juz czasami rady
Pozdrawiam Was i trzymajcie sie

Witam!
kropecka - mozliwe, mnie to w nocy bolalo z tylu w okolicach kosci ogonowej a tak to mnie boli z przodu pod podbrzuszem...
Ania31 - tyle dobrze ze sie uspokoila :-) przykro mi z powodu Twojego taty rozumiem troche Twoja mame bedzie dobrze :happy2:
Najka - tych boli co mialam w nocy jeszcze nie przeszlam tak to mialam tylko z przodu nizej niz podbrzusze... wiec nie wiem :confused: spytam sie przy nastepnej okazji chyba ze znow mnie chwyci ten bol to do niego zadzwonie :-(

Ja to juz nie umiem lezec staram sie robic wszystko byle nie to lezakowanie - przed chwila skonczylam ogladac Mulan 2 :-D teraz siedze i zaraz chyba pojde ogladac pierwsza milosc choc powoli mnie to juz denerwuje :dry: ale nudzi mi sie juz!

Pozdrawiam wszystkie mamusie . Buziaki ode mnie i mojego okruszka ktory nie daje mi spokoju i co chwile kopie :-D:cool2::-)

patrysia, bo ja wlasnie generalnie mam te bole bardziej z tylu tak jak ty, ale jak mialam atak bolu takiego ze sie ruszac nie moglam to bolala kosc lonowa i przechodzil bol na cala miednice, jakby mnie mialo rozerwac za chwile.

Cześć dziewczyny!

cloe - jakie kosmetyki planujesz kupować dla maluszka? Gratuluję dobrych wyników!
Paty36 - jeśli chodzi o wózki z Implasta, to oglądaliśmy je z mężem w hurtowni. Mnie też bardzo podobała się Implast Bolder, ale to tylko na zdjęciach. W rzeczywistości bardziej odpowiada mi Implast Volant. Moim zdaniem jest ładniejszy. Początkowo bardzo chciałam kupić taki sam, jak lada.ex.panna ten beżowy w kwiatki, ale mój mąż się kategorycznie nie zgadza na kwiatki dla chłopaka, no i fason Volanta nam bardziej odpowiada. A co do doświadczenie, to go nie mam z tym wózkiem, ale widziałam już dwa takie na osiedlu. Aha... kupuję komplet.
aggy - witamy koleżankę po długiej przerwie! I my też się stęskniłyśmy... Dużo zdrówka Tobie życzę, szczególnie żelaza. Udana zwrotka! Trzymam kciuki!
Myyszaaa - i co było na obiad?
patrysia - nie rozsypuj nam się!
Najka - ja mieszkam w bloku, ale mam windę, także spoko.
Ania31 - uff... cieszę się, że jest ok. Nadal trzymam kciuki!

Pozdrawiam

reklama
Hej ja tylko na chwilę - każde poruszenie kończy się bólem - już sama nie wiem gdzie:-( Małe szaleje jakby się nie mogło ułożyć... A jeszcze doszło drętwienie lewej nogi i twardnienie brzucha - dobrze że choć to jest niebolesne... a więc Cloe i Agawa poproszę trochędobrych fluidków:-) Aniu - zupa fasolkowa - przyznaje z mrożonki :-D ale w domku pysznie pachnie :-) i dziś na poprawienie humoru truskawki z mlekiem - czyli shake truskawkowy :-)

Patrysia - ja gram :-) już mi sie książek nie chce czytać:-(

Pozdrawiam i mam nadzieje że się w końcu wyśpię :-)

Do góry