reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej Hej Hej…:-)
U mnie w Łowiczu pogoda przepiękna słoneczko świeci za oknem, aż na grzybki do lasu poszłam( a las mam za domkiem)
Dziewczyny czy wasze dzidziolki też tak nisko się ruszają jak u mnie, czy po prostu są jeszcze takie malutkie, że siedzą tak nisko, pamiętam że jak moja bratowa była w ciąży to jak ją dziecko kopało to dużo wyżej.

Ania31 piękny ten torcik z chęcią bym go skosztowała ale wiem czym to mi by zagroziło

Mam od początku straszną zgagę po słodyczach i staram się ich unikać no ale jak już zjem to mam na nią pewną metodę koleżanka mi podpowiedziała i działa.( dwa łyczki coca-coli) i po zgadze):-)

Kiniusia oczywiście że pamiętamy o Tobie a ja już tym bardziej bo kilka razy byłam w twojej sytuacji.

Anna24 wszystkiego NAJ NAJ NAJ

Pozdrawiam ANIA Łowicz

reklama
anna_ajra, pracuje na 1/2 etatu i w tym czasie wiktorem zajmuje sie moja mama
jesli chodzi o wage to z wiktorem przytylam cos kolo 13 kg i dluugo nie moglam zrzucic 4 kg :/
a jesli chodzi o kopanie to pewnie ze dzidzia jest jeszcze za mala zeby czuc ja jakos wyjatkowo wysoko, wszystko zalezy gdzie jest dno macicy a ono sie przesuwa z wiekiem ciazy do gory i wtedy wyzej czuc ruchy. ja juz teraz czuje w roznych miejscach, na dole i na gorze macicy :)

Hej dziewczyny Ja dziś nie przytomna Moje dziecko wstało po szóstej i jak dotąd nie zamierza zrobić sobie drzemki:sick: No nic byle do wieczora:sick:
Anna ajra ja licze że tym razem też zrzucę Na razie nie biorę pod uwagę innej opcji:szok: Nie dość że jestem żyrafa to jeszcze grubaska... o nie to wyglądałabym jak king kong:szok::szok::no:
Annie 24 wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin:tak:
Co u ciebie słychać? jak tam fasolka ? Odezwij się kochana:tak:
Kropecka ach gdybym to ja miała pracę na pół etatu:happy2: Czasem mam wrażenie że dziczeje w domu :-(
Łowiczanko jak mały mnie kopnie to też czuje tylko pod pępkiem Pewnie tam mu najciaśniej:happy2:jak tam grzybki? Ze mnie rzadna grzybiara ale jak chodzę ( i podpinam się pod zbieracza;-)) to mi sie nawet podoba:tak:

o tak pozazdrościć kropecce pracy ja tez bym chciała tęskono mi za nia ale co tam w styczniu zaczna sie pity to nadrobie przynajmniej przez kilka miesiecy poczuje sie jak w pracy tylko ze bedzie dzidzia i nie wiem kiedy to bede robiła:confused::sorry2:
Pozdrawiam

Kropecka- jak tam stresior juz jest bo ja juz mam nie lada stresa:p tez jeszcze do zamowienia został nam tort w sobote konczymy kursy obraczki juz sa buty i dodatki wiazanka tez wiec jakos sie prawie udalo wszystko zalatwic

Pozdrawaim wszystkie mamusie:)

ps. 10 ide na kolejne usg wic pochwale sie moim dzieciolkiem jak myslicie bedzie juz widac czy chlopak czy dziewczyna to bdzie 20 tydzien juz albo dopiero:(

jak się dobrze ułoży to będzie widać :)

a co do stresu to trochę jest aczkolwiek jakoś to nie jest dla mnie takie super wyjątkowe wydarzenie. jesteśmy razem prawie 7 lat, mam 1 dziecko, drugie w drodze, 4 lata mieszkamy razem dlatego slub raczej niewiele zmieni :)

a co do pracy to zamierzam do oporu pracowac, az pewnego dnia sie nie dotocze :) serio, juz teraz chodze jak pokraka tak mi brzuh wysadzilo :)

Cześć Wam !!!
kiniusia co to za pytanie czy pamiętamy - Jasne że tak!!! Trzymam kciuki za staranka:-)
Annie 24 wszystkiego Naj Naj z okazji urodzin!!!
kropecka butki prześliczne, wiązanka tez normalnie doczekać się nie mogę aż się pokarzesz. :tak::tak::tak:
Ania 31 torcik cudo.Że też ja nie mam takich zdolności!!
Ika_s wiesz można przytyć 30 kg pod warunkiem że się je od razu zrzuci:-) no nie:tak:W innym wypadku - nie ma nawet takiej mowy:no::wściekła/y: Ja to bym ważyła ponad 100 jakbym przytyła 30. Mój gin by mnie chyba ukatrupił z mężem i sobą na czele. Nawet nie chce o tym myśleć!!!:baffled:biggrin.gif:no::wściekła/y::szok:Na[/url] szczęście nie głodze się jem wszystko i nie tyje. Całe szczęście!!!:tak:Ale ja zawsze byłam inna - pod względem psychhicznym pewnie też:-):tak:;-)

U nas pogoda była mniej pochhmurna niż słoneczna. Cieplutko, budowlańcy jutro mają kominy murować. Więc muszę się udać na miejsce. A wczoraj nie pisałam - okno balkonowe wymurowali 40 cm mniejsze niż miało być. Na szczęście moje oko to wyłapało i dziś poprawili. Uchhh jak ja już się znam na budowaniu :-):tak:;-)

Całuje Was mocno dziewczynki.
Dobrej nocki życzę

witam z rana
Pogoda jak zwykle paskudna ale wczoraj było nawet słonko posiedzielismy z Kubusiem na dworku
Wczoraj M wrócił z pracy i poskarzyłam mu sie na jego mamusie ze nie odpowiedziała czesc do Kuby choc ja wołał chyba ze 3 razy jedza powiedziała ze go zabrałam z dworu jak ja tylko zobaczyłam:wściekła/y::no:wiecie co stwierdziła ze nie jestem odpowiednia kobieta dla niego:shocked2: po 11 latach małżeństwa z trójka dzieci niedługo z czworka gdzie ja poswieciałam sie zyciu rodzinie piore sprzatam gotuje ale mi wredota ciśnienie podniosła wczoraj M powiedział ze on nie narzeka i to on ze mna zyje a nie ona ze obiad zawsze jest dzieci dopilnowane uczą sie świetnie.Powiedziała swojemu M ze nie chce jej widzieć na chrzcinach ani zadnym innym rodzinnym spotkaniu u mnie w domu nic nie odpowiedział.
To sie wygadałam

reklama
Właśnie się Aniu31 zastanawiałam gdzie te teściowe - z tych opowiadań - bo w sumie żadna jeszcze na teściową nie narzeka i już myślałam że one po prostu jak dinozaury - znikneły:cool2::sorry2: Brak słów komentarza:wściekła/y: Ale takie kobiety to zawsze się znajdą:zawstydzona/y:
Pozdrawiam

Do góry