reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć Dziewczyny!

Witam się wieczornie i po dłuższej znów nieobecności:-(
U nas wciąż remont i wszystko co z nim związane przyprawia mnie o notoryczny ból głowy,mój M twierdzi,że to napięciowy ból głowy-nie ma się co martwić i trzeba wyluzować,samiec jeden! Boszzzz... Chciałabym wprowadzić się już do nowego lokum pod koniec marca,bo utrzymywanie dwóch mieszkań nie jest miłe... Że nie wspomnę juz o tym,że pogoda sprzyja myciu okien,a ja w tym mieszkaniu juz na pewno nie skorzystam:-p Tymczasem jesteśmy po wymianie instalacji elektrycznej,teraz działa hydraulik,a potem już będzie z górki-mam nadzieję:sorry:

Rekinasia-no widzisz kochana coś w tym jest ,z tym podobnym bilansem naszych milusińskich;-)Jestem pod wrażeniem wygadania twojego Igiego:tak:Lubię te historie o pani Ewie:-D

Ania_ajra- brawo dla Martynki za taka wagę!!:-)Karmisz piersią Aniu?

Kwiatuszek-dużo zdrówka dla Was!

Klusia- super to Twoje przedszkole:-)

Dobrej,spokojnej nocki moje drogie! Uciekam,bo juz M wisi nade mną,bo chce zasiąść do kompika... Buziaczki!!!

reklama
rekinasia chcielismy jechac na jeden dzien albo gdzies z noclegiem :tak:
anna ajra - to fajnie przytyla - super...!!!

a u nas stara bieda... :-)

Cześć dziewczyny!
U nas Michałek przeziębiony i Adam, z tym że malutki jest znośniejszy.:-p

Kluska 79 – bardzo, i to bardzo podoba się nam (mi i mojemu m) Wasz pomysł i jego wdrożenie w rzeczywistość. Szczerze mówiąc też o tym marzymy.:-) Mogę się jedynie domyślać jak ogromy nakład czasu i pieniędzy wymaga otworzenie takiego „przedszkola”…
Napiszcie prosze co myślicie o nazwie, zdjęcia w galerii będą dopiero w poniedziałek:wściekła/y:. Na początek otwieram jedną grupę do 15 dzieci, następnie na piętrze będą 3-4 latki.
Ceny jak widać ale program edukacyjny jest bardzo bogaty, a dzieciaczkinawet nie zauważą,że zdobywają wiedzę.

Jeśli chodzi i stronę, to jest bardzo fajna - przejrzysta, kolorowa, czytelna i pozytywna w odbiorze.:happy: Zdjęcia w galerii są ciekawe, dające obraz całej działalności. Zrobione dobrej jakości aparatem. Jako potencjalnemu „klientowi” brakuje mi zdjęć sal z bawiącymi się dziećmi, ale myślę, że to kwestia czasu… otwarcie dopiero przed Wami. ;-)
Program uważam jest naprawdę atrakcyjny. Żałuję, że u Michałka takiego nie ma – poważnie. A nazwa jest jak najbardziej trafna – nowoczesna, bardzo dobrze czytelna dla współczesnego rodzica (doskonale przemawia do zamierzonego grona odbiorców). Widać, że zależy Wam na edukacji (zgodnej z wiekiem) – motto jest wspaniałe. Nawiązując jeszcze do ceny, to u Was jest taniej niż obecnie w "przedszkolu" Michałka. :-)
Życzę sukcesu!:tak:

Dziewczyny- dziękuję za pozytywne opinie:-), a Tobie anna_ajra - dziękuję szczególnie:-D
anna_ajra- mój małżonek również jest zawsze "najbardziej cierpiący";-) . Tak to już z nimi jest:sorry:. Jak pięknie Martynka przybrała, brawo dla malutkiej i jej mamy:-D
Zytka- współczuję remontu,ale jak fajnie będzie się przeprowadzić do włanego, wyremontowanego mieszkanka. Życzę wytrwałości:tak:
My rónież już po bilansie 2 latka , Dominik waży 13,5 kg i mierzy 92 cm. Mały wielkolud mi rośnie. Gada jak najęty, tylko nocnik go nie interesuje, no już mi ręce opadają:crazy:, zrobił kilka razy pare kropelek i to wszystko.
Rekinasia, przyszlirodzice- ale wyobraźnie mają Wasze dzieci:-D

czesc dziewczyny!
spiesze do was z nowa informacja, otoz jestem znowu w ciazy!:-) mamy 7 tydzien, ciaza wprawdzie zagrozona ale jestem dobrej mysli!
u nas walentynki jak zawsze podyktowane sa urodzinami Igusi, wiec była imprezka dla rodzinki a w ten weekend kinderbal:-)
anna_ajra kochana jestes! zawsze o wszystkich pamietasz:-):-) dziekujemy za zyczonka:-D pisz prosze wiecej jak Michas reaguje na nowego członka rodziny:sorry: mnie teraz najbardziej zastanawia kwestia przygotowywania Iguni na przyjecie braciszka lub siostrzyczki:-);-)
kluska gratuluje! juz za pare dni ruszasz wiec trzymam kciuki;-) kto wie czy nie byłabym twoja klientka, ale teraz po przeprowadzce do nowgeo domu blizej mi do Krakowa niz K-c:tak: chociaz planuje rodzic znowu w Katowicach u moje gina:-)
w chwili obecnej jestem dwa tyg.na L4, ale juz mnie nosi :sorry: czy ktos wie jak pozbyc sie chwastów z ogrodu i wychodowac piekny trawnik :confused2::rofl2:
pozdrawiam wszystkie lutóweczki:happy:

Kluska przedszkole super gdybym mieszkała gdzies bliżej na pewno posłałabym Bartka do Ciebie:tak:stronka super przyjrzysta ach che sie ogladac:tak:

ladna.ex.panna WiELKIE GRATULACJE!!!! Odpoczywaj duzo i spokojnych 9 miesiecy:tak::tak::tak::tak:

Ładna expanna GRATULACJE:tak::-):-)
Dowiedziałam się że jestem w ciąży z Oliwką gdy moja Julka była taka jak Iga:tak:
Trzymaj się :tak::-)

czesc dziewczyny!
spiesze do was z nowa informacja, otoz jestem znowu w ciazy!:-) mamy 7 tydzien, ciaza wprawdzie zagrozona ale jestem dobrej mysli!
gratulacje!!!!!!!!! ja mam 35 tydzien :)

jesteśmy po bilansie 2latka, jeśli chodzi o wagę, Igi jest w 10-25 percentylu, 11,6kg, ale jeśli chodzi o wzrost, jest w 90tym, tak jak Marcysia - 90 cm :-D

widzę, że Igi jest w dobrym towarzystwie, jeśli chodzi o przyjaciółki z wyobraźni :-D
Kwiatuszek czy to jest rodzaj stepera?
kurcze muslalm ze wkleilam fotke w poprzednim poscie a tu nie wyszlo
prosze przykladowy link:
ORBITREK MAGNETYCZNY OBERON SPOKEY WYS 0 + GRATIS (921062699) - Aukcje internetowe Allegro

Ania_ajra gratuluje dorodnej Córeczki!!! sama radośc dla rodziców patrzec jak dziecie przybiera

a moja Hanusia chyba ma owsiki :((((((((((((((((((((

reklama
Do góry