reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witam

ja tylko wpadłam zobaczyc czy przypadkiem nie zostawily mi dziewczynki tego przepisu na zupę krewetkową :sorry: ale nie zostawiły:confused2:

Spokojnego dnia zatem...

reklama
hihihihi Ania też oglądałam i te sceny kręcą w wawie, w klubie, w którym trenuję :-D w poprzednim odcinku Maćkowiak wybiegał z szatni damskiej :))) może za chwilę podniosą opłaty, bo przecież gwiazdy chodzą po tym parkiecie :-D:-D:-D
ciuszki dla dziewczynek są śliczne...

witajcie wieczorowo...
kochane padam na pysk
normlanie jestem zmeczona...
jechalismy dzis na mieskzanie bo przywiezli nam piec
no i ugadalismy sie z wlascicielami ze w czwartek zaczynamy remont lazienki i oni nam ja przyszykuja tzn... wyciagna wanne zlew wyniosa pralke tak ze lazienka bedzie pusta...
potem przyjdzie moj tata zajmie sie hydraulika (w ten czwartek) cos tam porobia z rurkami i bedziemy zdrapywac farbe olejna.... zeby ak przyjedzie wujek od kafelek to lazienka i wc bylo juz gotowe:tak:
chcielismy im dac czas na wyprowadzke do poniedzialku ale nie dali sie :wściekła/y::wściekła/y:
szkda .... ale nie wykopie ich ze wzgledu na 80 letnia babke :confused2::confused2::confused2:

potem pojechalismy do rodzicow poinformowac tate.... potem do tesco na male zakupy... po ziemie do kwaitkow bo wzielam aloes od ammy i chce sobie zasadzic...
no i przyjechalismy do domu zjedlismy koalcje , maly poszedl sie kapac pomodlil sie wypil kakao i poszedl spac - teraz czas na relaks

ja wzielam juz nospe bo jakos mnie brzuch i podbrzusze pobolewa i zreszta jak wstaje to napieprza jak nie wiem... tak samo jak przekrecam sie z jednego boku an drugi :sorry::sorry::sorry::sorry:

kluska - Sewek tez lubi kolorowac i malowac - twierdzi ze auta i autobus - niech mu bedzie :laugh2::laugh2::laugh2:

rekinasia a ja lubialam jak mama robila syrop cebulowy bo mne smakowal :sorry::tak:

anna ajra ale sie ciesze ze wszystko wporzadku
a Martynka jaka juz duza :szok::szok:
ja ide teraz 10 listopada i zobaczymy ile moja wazy :tak::tak:
no i faktycznie super prezent :tak:

margarita
a ja sama nie znam przepisu :confused2::no:

witam
mam nadzieję, że mogę się przyłączyć;-)
mam pytanko, w co najchętniej bawią się wasze dzieciaki:confused:, bo u nas wszystko jest na chwilę, a bajki odpadają bo w pierwszym roku życia mu nie pozwalałam na oglądanie telewizji, a teraz go to nie interesuje:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, dzisiaj po południu gdy mały poszedł spać razem z mężem położyliśmy się również i spaliśmy 3 godziny:szok:, wstałam przerażona ciszą w domu i pobiegłam do Dominika. Obudziłam biedaczka, spał sobie słodko:sorry2:
2 dni temu dodawałam przepis na zupe krewetkową i gdy wcisnełam "zatwierdź odpowiedź: okazało się ,że jestem rozłączona z internetem:wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y:, myślałam ,że mnie coś trafi:wściekła/y:. Napisałam się i wszystko na nic, może jutro znowu napisze bo dzisiaj już mi się nie chce.
Wczoraj byliśmy z mężem na "Pila VI" w kinie i musze stwierdzić ,że albo się przyzwyczaiłąm albo co roku ten film jest coraz mniej przerażający.:dry:
wojtuśihania- Witaj,przyłączaj się śmiało:-):tak:, mój Dominik uwielbia czytanie bajeczek, ostatnio kupiłam też kilka książeczek dla dzieci od 2 do 3 lat i robimy różne zadania np. przyklejamy cyfre 1 na obrazku z jednym motylkiem, szukamy czapki wśród foremek i łopatek w piaskownicy,przklejamy naklejki z piłkami w określonym miejscu itd. i on sobie z tym świetnie radzi. Bawimy się w chowanego, liczymy paluszki no i bawimy się z płytą z języka angielskiego, pomagam mu budować z klocków, tarmosi kota, bawimy się z piłką, w "kółko graniaste", "baloniku mój malutki". Około 9 ogląda program dla dzieci na TVP 1 , a czasami bierze zabawki i robi co chce, sam sobą zajmuje się na jakieś 15-20 minut .:-) Ciesz się ,że Twój synek nie jest zainteresowany telewizją, mój ogląda od miesiąca poranne programy i sam domaga się bajek, ale ja jestem za ograniczaniem telewizji przecież jest tyle różnych metod stymulacji dzieci które sprawiają im radość

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Od niedzieli siedzimy sami... Adam pojechał w tygodniową delegację i nie ukrywam, że strasznie mi smutno tak samej.:-(

Margaritta - zupa krewetkowa...? Mmm... o ile Kluska79 będzie tak miła by napisać po raz kolejny przepis, to też chętnie skorzystam!:tak:
Rekinasia - no proszę, kręcą te sceny w Polsce... nie spodziewałam się. Może kiedyś trafisz na którąś z gwiazd!?:-D
patrysia - jaki piec?:oo:
Jak tam mieszkanko?
Uważaj na brzusio, nie ma żartów... musisz się oszczędzać!:tak:
wojtuśihania - Witaj! Mój synek najchętniej się bawi autkami, no i wszelkimi dodatkami typu przyczepa, tunel, most czy jakaś tam przeszkoda. Jedyną bajkę jaką ogląda to "Bob Budowniczy", dwa odcinki to dla niego max. Poza tym, to klocki i piłka. Oczywiście uwielbia się wygłupiać i tarzać po łóżku z mężem. Dużo spacerujemy w ciągu dnia więc "jakoś" tą energię spala.
przyszlirodzice - :-)
Kluska79 - szkoda, że tak wyszło z tym przepisem... też bym się zezłościła.
A co do tych przyklejanek... to kupujesz specjalne książki, czy osobno naklejki, które wklejasz do dowolnej książki:confused:?

Pozdrawiam!

hej
nie zagladalam bo nie bylo czasu....
wczoraj robilam troche za szofera :cool2: hehe fajnie sie jezdzi - szkoda ze bez papierka... :sorry2::-(
dzisiaj od rana zakupy sprzatanie obiad...
od rana jest dzicz...
a popoludniu ide na tipsy.... od mamy koelzanka z pracy :tak:

do tego od czwartku przychodzi moj tata na mieszkanie bo Panstwo G. zwalaniaja nam claa lazienke i wynosza wszytko zeby odlaczyc jakies rurki i cos z przylaczem robic... bo jak wujek przyjdzie kafelkowac to zeby bylo juz gotowe....:tak::tak:
a od soboty dostajemy juz klucze :tak:
w przyszlym tygodniu m robi na 11:30 wiec caly dzien go nie bedzie no i ja i moj mlodszy brat pozrywamy sobie tapety i boazerie :tak::tak::tak: a wujcio moze tez juz przychodzic kafelkowac :-D:-D:-D

reklama
dzięki za podpowiedzi:-):-)
na szczęście dzisiaj pogoda dopisała i z maluchami mogłam ze spokojem wyjść, chociaż mała zasnęła o 16.00 do 17.00, więc znów spać pójdzie o 22.00:zawstydzona/y:
trudno.
a czy wasze dzieci już się przestawiły, jeśli chodzi o zmianę czasu:confused:
Wojtek teraz wstaje przed 5.00:szok: koszmar, ledwo podnoszę powieki

Do góry