Cześć dziewczyny. Ja właśnie uświadamiam sobie jak przeżywam ta sytuację. Miałam dzisiaj w pracy mówić po tym usg, bo pracuje w laboratorium, ale że nie ma zarodka to się wstrzymam. Pójdę w piątek dla spokojności. Zobaczymy czy coś się pojawi. Jeśli w piątek cisza to już tracę nadzieję. Zostały 4 dni
reklama
Trzymaj się. W ciąży przeziębienia też się zdarzają. Herbata cytrynka Wit c i d i tu dziewczyny Ci pewnie jeszcze coś poradzą. Odpoczywaj dużo. Buziaki. Miłego dniaDziewczyny ja jestem przeziębiona i wczoraj miałam gorączkę 38,5. Umrę se strachu
wiola0904
Fanka BB :)
Spokojnie. W ciąży synkiem miałam zapełnię oskrzeli z lekka dusznością. Jak poszłam do lekarza to był 5tc. Dostałam antybiotyk, leki na zbicie gorączki, witaminy. Miałam temperaturę ponad 39 stopni. Dwa dni wstawalam z łóżka tylko do toalety bo nie byłam w stanie iść, ciemno przed oczami, kręciło mi się w głowie. Synek ma ponad 11 miesięcy, zdrowy, wesoły bobasek. Jeśli będziesz czuła, że infekcja 'siada' na drogi oddechowe, dzwoń do rodzinnego. Mi pani doktor wytłumaczyła, że mniejsze ryzyko niesie zażywanie antybiotyku niż pozostawienie organizm do walki z infekcja bez leków. Na temperaturę można brać paracetamol ale najlepiej wszystko skonsultować z lekarzem.Dziewczyny ja jestem przeziębiona i wczoraj miałam gorączkę 38,5. Umrę se strachu
Coffe18
Ooooo to mocne kciukijesteśmy w tym razem. Nie denerwuj się na zapas to i tak nic nie zmieni a może zaszkodzić. Ja mam jutro z rańca kolejna wizytę tez po 3 tygodniach.
Coffe18
Jak mogę się wtrącić to czosneczek połknąć nie zaszkodzi na wieczôr - to taki naturalny antybiotyk . Miodek na gardełko jak boli . Płukanki z soli i wody . Płukać szałwia albo rumiankiem . Dużo warzyw i owoców . zdrówkaTrzymaj się. W ciąży przeziębienia też się zdarzają. Herbata cytrynka Wit c i d i tu dziewczyny Ci pewnie jeszcze coś poradzą. Odpoczywaj dużo. Buziaki. Miłego dnia
Butterfly.
Hej dziewczyny można do was dołączyć ❤ ?
Mahoniowa ja też ide w piątek i mam nadzieje że będzie zarodek i serce. Dziś mam 6tydzien4 dzień ciąży a Ty?Cześć dziewczyny. Ja właśnie uświadamiam sobie jak przeżywam ta sytuację. Miałam dzisiaj w pracy mówić po tym usg, bo pracuje w laboratorium, ale że nie ma zarodka to się wstrzymam. Pójdę w piątek dla spokojności. Zobaczymy czy coś się pojawi. Jeśli w piątek cisza to już tracę nadzieję. Zostały 4 dni
OsaMayor
witaj też następna wizytę mam 19 lipcaHej dziewczyny
Czytam Was od początku w sumie, ale nie chciałam się jeszcze ujawniać ponieważ o ciąży dowiedziałam się niedawno i wolałam najpierw pójść na wizytę niż od razu tu pisać. Przeszłam rok temu ciążę biochemiczna stąd pewnie takie moje podejście do sprawy. Dzisiaj miałam wizytę 5+5 i było widać już zarodek i serduszko termin porodu według apki to 23.02.2022. kolejna wizyta na 19 lipca
Trzymam kciuki za Nas wszystkie dziewczyny i jestem dobrej myśli
Hej dziewczyny można do was dołączyć ❤ proszę
reklama