reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Mój tez sie mega slini i wklada paluszki do buzi i je miele, podgryzuje. Tez mam podejrzenia ze to ząbki tym bardziej ze sie stal mega marudny. Juz zamowienie w gemini dzis ogarnelam na camille, dentinox i dologel i zaraz powyjmuje wszystkie gryzaki 😅

reklama
Moja jak zacisnie dziąsła na palcu to tak mocno to robi póki nie poczuje kości 🤣
Lubi też ostatnio gryzaki schłodzone w zamrażarce.
U nas chyba też skok, bo wieczorami jest mega marudna, sama nie wie czego chce. Ziewa, padnięta na oczach ale niechce iść spać i płacze.

Moja jak zacisnie dziąsła na palcu to tak mocno to robi póki nie poczuje kości 🤣
Lubi też ostatnio gryzaki schłodzone w zamrażarce.
U nas chyba też skok, bo wieczorami jest mega marudna, sama nie wie czego chce. Ziewa, padnięta na oczach ale niechce iść spać i płacze.
Oj mój ostatnio tak mi na brodawce zacisnął dziąsełka 😳 będzie ciekawie jak juz mu jedynki wyrosną 🙉

Wieczorem jest taka maruderskość... rodzice nie wierzyli ale wczoraj wyszlam sie umyc to mala az sie zanosiła od płaczu. Pandemia sprawiła ze wyrosła nam druga pępowina i jak znikam z radaru (nawet jak spi) to zaraz jest afera, tylko mąż moze pomoc a zostałam na 2 tygodnie sama z małą. Mam nadzieje ze oswoi sie z dziadkami i będę mogła trochę odetchnąć. Co do ząbków to podobno dzieci czują juz duzo zanim wylezą na wierzch. Ale teoretycznie od 4 miesiaca mogą juz iść. Pewnie niedługo ktoras z nas sie pochwali ząbkiem! :)

Oj tak maruderskosc poziom level hard ostatnio na topie.
Dziś muszę kupić jej Dentinox i Camilie.
Dziewczyny które mają młodsze dzieci, co jeszcze polecicie dobrego na ząbki. U swojego 9 latka używałam tego zastawu plus czasem Viburcol a może jest coś nowszego godnego zaufania?
@Darapuszkin przyzwyczai się do nowego otoczenia i będzie ok. Moja pierwszego dnia marudziła u dziadków a później spała jak nigdy w domu 😮 Potrafiła przespać po 3h x 2 ciągiem gdzie w domu expres po 30-60 min
No na spacerze hak jestem to śpi jak suseł, ale muszę się nachodzić z 3h by tyle spała 🤣

Ja u starszej stosowałam camille, dentinox i dologel. W ekstremalnych sytuacjach paracetamol 😉 ale z tych 3 pierwszych to jakos spektakularnych efektow nie było. Tez chetnie popatrze co inne mamy polecaja ☺

Witajcie lutowe mamy
Mogę się przyłączyć do was?.Dzisiaj test pokazał druga blada kreskę . Nie planowałam ciąży ale się cieszę .Mąż w szoku.Mieszkam w Krakowie .Mam już dwóch synów to będzie trzecie .starszy sześć lat młodszy dwa.Jeszcze jestem w szoku.

reklama
Do góry