zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Witam przyszłe mamy zakładam wątek lutowy gdysz z początkiem lutego pojawi się u mnie dzidziuś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałam ale nie mam dostępu do prywatnego [emoji8] w kwietniu was szukałam....Gratulacje , szkoda tylko że do nas już się nie odezwałaś. Powodzenia
W którym tygodniu jesteś? miałaś już USG? Trochę mnie martwi, że u mnie jeszcze nic nie było widać ale to dopiero 4 tydzień i 2 dzień wiec nie ma co panikować.Witam przyszłe mamy zakładam wątek lutowy gdysz z początkiem lutego pojawi się u mnie dzidziuś
Masz racje! wszystkiego dobrego z okazji dnia mamy! W sumie już piękny „prezent” dostałyśmy hehU mnie owulacja też 9 termin wychodzi na 1 luty na usg nie byłam jeszcze ale się nie martwię w poprzedniej ciąży zobaczyłam pwchezyk w 5t5d a w 7t5d bijące serduszko naradzie podchodzę na spokojnie bo za dużo stresu nie pomoże nie przejmuj się że nie widać go musisz dać sobie czas
Dokładnie [emoji8] dziękuję wzajemnieMasz racje! wszystkiego dobrego z okazji dnia mamy! W sumie już piękny „prezent” dostałyśmy heh
Witam przyszłe mamy zakładam wątek lutowy gdysz z początkiem lutego pojawi się u mnie dzidziuś
Dziękuję a co u was jak mały?Gratulacje Kicia [emoji846] spokojnej ciąży [emoji846]