reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
@Kurcia a wazylas go? Moze ma zmniejszone potrzeby, a przybiera na wadze? Problem mi totalnie obcy bo u nas odwrotnie - Roma jest wiecznie glodna, zjadlaby wszystko i najchetniej ssala by co 10 min i jest bulbasem ledwo mieszczacym sie w siatce centylowej. Mnie tez to martwi...:( siwy wlos juz jeden jest

@Kurcia a wazylas go? Moze ma zmniejszone potrzeby, a przybiera na wadze? Problem mi totalnie obcy bo u nas odwrotnie - Roma jest wiecznie glodna, zjadlaby wszystko i najchetniej ssala by co 10 min i jest bulbasem ledwo mieszczacym sie w siatce centylowej. Mnie tez to martwi...:( siwy wlos juz jeden jest
Właśnie musze kupic wage.
@Kurcia a może mu mleko nie pasuje [emoji848]
Nic nie zmienialam :( ciagle je to samo...

A moze Roma nie jest glodna tylko bardzo potrzebuje bliskości. A ze bliskosc to cycus no to chcac nie chcac sie najada.

Mój też teraz słabo je. W ponad miesiac przybral tylko 400g i spadl z 75 na 50 centyl. Lekarka powiedziala ze to nic zlego, czasem tak sie dzieje. Ja to skladam na karb ząbków 🤔

@Kurcia a moze sprobuj zmienic mleko?

Mój też teraz słabo je. W ponad miesiac przybral tylko 400g i spadl z 75 na 50 centyl. Lekarka powiedziala ze to nic zlego, czasem tak sie dzieje. Ja to skladam na karb ząbków [emoji848]

@Kurcia a moze sprobuj zmienic mleko?
Ano widzisz. Tylko waga prawde mi powie.

Jak do weekendu dalej tak bedzie to skonsultuje z lekarzem. Moze wlasnie zmiane mleka czy cos...
Chociaz powiem szczerze je najsmaczniejsze z mozliwych. Bo Enfamil Premium. Dostawal je w szpitalu i potem juz nie chcialam mu zmieniac. A to mleko jest slodkie. Mega mega dobre (nie do konca przez to pewnie najlepsze pod wzgl skladu) ale jest smaczne.

Zważyłam młodą i ma na liczniku 6,84kg.
Zbliża się do 50c. W tydzień nabila 200g 😜 @Darapuszkin jakby mója jadła tak często to też byłaby podobna do Romy 😉 Także spokojnie u nas skok z poniżej 3c na połowę skali.
Dzieki @Cookie_ ! Roma zaczaila picie z b-boxa to moze czasem jej podam wode bo i tak juz trzeba diete zaraz rozszerzac

reklama
Do góry