Kurde tez macie problem z tym bb? Co chwile mnie wywala, albo jest napisane że brak takiego wątku :/ z tego wszystkiego zjadło mi długiego posta :/..
Także już w skrócie :/
Gratuluję udanych wizyt
super ze dzidziolki takie ruchliwe, fikają koziołki i machają rączkami, nózkami[emoji7]
@coco07 gratulacje :*
@Søde85 ale piękne zdjęcie z usg [emoji173]️ pewnie ze jestes juz nasza i nie oddamy
@Peeszet wspolczuje stresów dodatkowych ale na pewno wszystko będzie dobrze :* najważniejsze że dzidziol się rozwija i jest ok :*
@godzbal chyba będziemy świętować dzień w którym nic nie zwrócilysmy [emoji23] udanego pobytu i zeby bylo jak najwięcej słoneczka [emoji274]
@Velvetka super ze dzidziuś taki ruchliwy i mimo to udało się zrobić fajne zdjęcie
Ja mam to szczęście że i moi rodzice i rodzice męża mieszkają blisko także często obiadki mam od nich na wynos
jutro tata mi zrobi pomidorową bo takiego smaka juz mam
@paulina.blachut tez myslalam o tym detektorze ale w sumie mnie nic złego nie spotkało i wolę być pozytywnej myśli
ale jeśli to ma kogoś uspokoić to jak najbardziej jestem na tak żeby zakupić taki sprzęcik [emoji173]️ wiesz już może kiedy ten wątek będzie zamknięty?
Jutro chyba tylko ja wizytuje? [emoji86]
Miłych nocek :*