hej kochane.jestem juz w domu i troche napiecie spadło a stresik był ze hej....po zabiegu rozmawialismy zlekarzem i mówił ze troche wiecej miał zmian i początki III były zauważalne mysle zechodzi o te poilferacje. w prawym oczku zmiany były na całym obwodzie oka i około 6tys strzałów a leweoczko lepsze 5tys. 500strzałów i zmiany mniej niz 360stopni. za dwa trzy tyg okaze sie wynik po laeroterapii mylsi ze nie bedzie powtórki(choc czasem sie zdarza ze trzeba dolaserować) i mam nadzieje ze tak bedzie.
kochane jak widziałam kruszyne zaraz po zabiegu w trakcie wybudzania to zal byłopatrzec -nie był na pełnejitubacji tylko namasce krtaniowej....ale jak dzwoniłam potem to mały jest na własnym oddechu pod butką tlenową.jesli nic sie nie wydarzy to jutro popołudniu wrócido krakowa.-niemoge sie doczekac.
kochane jak widziałam kruszyne zaraz po zabiegu w trakcie wybudzania to zal byłopatrzec -nie był na pełnejitubacji tylko namasce krtaniowej....ale jak dzwoniłam potem to mały jest na własnym oddechu pod butką tlenową.jesli nic sie nie wydarzy to jutro popołudniu wrócido krakowa.-niemoge sie doczekac.
Ostatnia edycja: