reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
co do wagi to ja rok temu w dniu slubu ważyłam 53 a dziś strach na nią stawać XDDDDD
odchudzałam się ale jak mi waga stała mam to gdzieś:p
Poza tym mam wytłumaczenie, że skoro chce być w ciąży to nie mogę się katować :-):-):-)

eska ja mam takie samo podejście co ty

wkurzam się bo czekam na tą przesyłkę i nie mogę się doczekać a niby 99% komentarzy pozytywnych ehhhh

Przesyłka ma być kurierem, płacę za nią 40 zł!!!Coś mi się ogóle nie podoba ten sprzedawca, bardzo słaby z nim kontakt jest, na pewno wystawię odpowiedni komentarz do aukcji!

Hej dziewczyny!

Przepraszam za nieobecność ale wzięliśmy się z mężem za malowanie, miał być tylko jeden pokój..a pomalowaliśmy cały dom:) bolą mnie nogi, ręce.. wszystko mnie boli.. od poniedziałku do dziś..

Widzę, że opisywałyście ciężkie sytuacje - spotkania z ciężarnymi, dziećmi etc... Ja w niedzielę miałam ciężki dzień.. pojechaliśmy na urodzinki chrześniaka mojego męża. Mały miał 3 latka, jest to syn mojego brata.. na urodzinach była para z rodziny, której urodził się syn w ten sam dzień co nam... Jak go zobaczyłam jak śpi wózeczku, łzy same ciekły..wiedziałam, że mój synuś też tak mógł.. w ogóle nie chciałam patrzeć na ich dziecko..dopiero później, wzięłam go na ręce i nakarmiłam butelką, bo się nie najada z piersi..ja płakałam, on jadł.. Ale dałam radę. jak wróciliśmy do domu, mąż mnie mocno przytulił i powiedział, że cieszy się,że dałam radę, bo widział na początku,że unikałam dziecka i ciągle leciały mi łzy. Ale przecież to nie jest ich wina..ani ich syneczka...

Okresu nie ma i u mnie, ale starań narazie nie ma również - dopiero po wizycie u ginekologa jak mi powie co i jak;)
Miłego i spokojnego wieczorku dziewczynki ;-)

Światełka dla Was Aniołeczki
[*]
Światełko dla Ciebie Stasieńku
[*]
[*]
[*] Kocham Cię i bardzo Tęsknię za Tobą

Pietrucha dzielna jesteś i już,

Ja też w zawieszeniu, czekam na wizytę u gina i jeszcze tydzień do odebrania wyników histopatologicznych :-(

Witam nowe mamusie aniołkowe bardzo mi przykro że musiałyscie dołączyć do grona.

Bibi gratuluję kochanie dzieciaczków - duzo zdrówka i buziaczków
Filipku czuwaj nad rodzeństwem

Aniołki(*)
Wiki(*)

reklama
Witam wieczorowo

Dopiero się odrobiłam dzieci spią ja ogarnęłam domek troszeczkę- nie starałam się bardzo bo jak moje dzieciaczki staną to będzie znowu Sajgon.
Dzisiaj mama mi opowiadała jak poszłam z Gabrysiem do Alanka to moja mama wzięła Lidzie do mojej babci,babcia się spytała gdzie my jesteśmy, a Lidzia powiedziała ze mama poszła z Gabrysiem do braciszka ,a babcia do niej że do jakiego braciszka:szok: Lidzia mówi ze jak do jakiego no przecież Alanka a babcia a kto to jest Alanek:szok::szok::szok: a Lidzia że to braciszek i tak w końcu w kólko jedno i to samo mówiła a że w końcu Lidzia powiedziała do babci no co ty nie pamiętasz mam braciszka na cmentrarzu:no:mówię wam dziwne albo babcię skleroza łapie bo chyba nie zapomniała o nim:szok:

Wy tak o odchudzaniu a ja tak bym chciała przytyć a przynajmniej żeby mi w biuście przybyło bo taki patyk ze mnie troszkę

Wiolu właśnie lekarz sam nie wie o co chodzi w tych badaniach bo nawet Lidzia robiła crp i wyszło dobrze- trzeba szukac przyczyny dalej aby cos działac dalej.Teraz poszła lekarka na trzy tygodnie urlopui tak bez czynnie siedzimy a ja się zamartwiam
Pietrucha będzie lepiej z czasem -zobaczysz przynajmniej na duszy lzej

Aniołeczki(*)(*)(*)

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry