reklama
sylwetka74
Fanka BB :)
No może jeszcze by się coś znalazło :-)
wiola20121119
A niektóre to chciałyby powiększać...
Ja w pracy siedzę, siedzę i siedzę, wiec u mnie na odwrót :-(
Ja w pracy siedzę, siedzę i siedzę, wiec u mnie na odwrót :-(
wiola20121119
żeby tak sie dało... :-)
Jak samopoczucie?
Jak samopoczucie?
Wiola... Ty? Schudnąć? Przecież ty szczypawica jesteś ;D Mi to by się przydało te 10 kg... ale mimo zumby, bieżni, roweru, Chodakowskiej itp... waga stoi w miejscu. Wiadomo, że do tego jeszcze dieta by się przydała, ale nie obżeram się niewiadomo jak... ziemniaków nie jem, coś słodkiego raz w miesiącu, chleb tylko ciemny... a szkoda gadać
mi 9 kg by wystarczyło (powrót do wagi z dnia ślubu, do którego też się odchudzałam), chociaż 5 zrzucić i by było git, ale mi się nie chce i nie mam teraz siły na jakiekolwiek wyrzeczenia, chyba że dla dobra kolejnego dzieciątka
tekla strasznie wkurzające jest jak się odmawia sobie dużo rzeczy i waga stoi
tekla strasznie wkurzające jest jak się odmawia sobie dużo rzeczy i waga stoi
wiola20121119
ja szczypawica? No coś Ty.
Kiedyś ważyłam 55 kg, no dobra 60 kg mogę ważyc, ale teraz mam 70 i to już przegiecie...
też ćwiczyłam, dieta i nic...zero, waga stoi i koniec i wkurzam sie...
na rowerze jeździlam, teraz wracam padnieta z pracy i mi się nie chce, ale chyba znowu wrócę, już sama nie wiem, co z tym zrobić
Kiedyś ważyłam 55 kg, no dobra 60 kg mogę ważyc, ale teraz mam 70 i to już przegiecie...
też ćwiczyłam, dieta i nic...zero, waga stoi i koniec i wkurzam sie...
na rowerze jeździlam, teraz wracam padnieta z pracy i mi się nie chce, ale chyba znowu wrócę, już sama nie wiem, co z tym zrobić
reklama
Podziel się: