reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

dołączam do was, we wtorek dowiedziałam się, że serduszko mojego synka nie bije, a w środę było po wszystkim, nie umiem się odnaleźć i nie wiem jak spojrzeć w oczy innym ludziom, którzy wiedzieli o naszym skarbie, a już go nie ma... serce mi pęka i nie wiem jak z tym żyć...

reklama
fionka(*)(*)(*) swiatelka dla anioleczka, jezeli masz na tyle sily moze napisz co sie stalo ... uwierz ze tak przez internet latwiej sie odszukac w tej trudnej chwili... kazda dobrze wie co przezywasz i pomoze jak tylko bedzie mogla...

Fionka, przytulam, bardzo mi przykro, że musimy sie poznac w takich okolicznościach. dla Przemusia (*)

Chłopcy (*)
Filipku (*)
Kubusiu (*)
Aniołku Malinki (*)
Wojtusiu (*)

Aniołki (*)

to straszne, że istnieją takie miejsca, jak tutaj, to wszystko nie powinno się wydarzyć!!!

zapalam świeczki dla wszystkich waszych Aniołeczków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

reklama
Witam was
Fionka witaj i światełko dla aniołka, powiem Ci, że ja też tu niedawno do dziewczyn trafiłam i codziennie czytam co się dzieje i prawdą jest, że nikt Cie nie zrozumie lepiej niż kobieta, która przeżyła to samo, a widzisz że nie jedna z nas musiała to przeżyć parokrotnie i dzisiaj są szczęśliwymi mamami także głowa do góry:)

Mika mnie też ponosi i choć miałam czekać mam to gdzieś bo moje serce mi mówi co innego więc rozum chowam na dnie.... co Bóg zechce tak będzie....

Kojotek ale się cieszę, że serducho bije!!!!!!

coś wam muszę pokazać wrzuciła to któraś ze staraczek z lipca filmik tak cudownie pokazuje jak powstaje życie, że warto to oglądnąć polecam

http://www.youtube.com/watch?v=CDyz3aiw99c

Wiola trzymaj się zdrowo
Tekla i sylwetka pozdrawiam
Ewanah pozdrawiam i życzę dużo sił

Ostatnia edycja:
Do góry