reklama
kojotek911
Zaangażowana w BB
Kindzi z chęcia skorzystam z Twojej propozycji dobre piwo nie jest złe:-)
Frogusia7niestety to już nie moje strony wróciłam na stare śmieci i mieszkam w Puławch
Mama Aniołeczka Natalkiwycieczka dużo mi pomogła chociaż na chwile się wyrwałam sie z tego burdelu tutaj :/ mam nadzieje że kolejna wycieczka też bedzie udana i oczywiscie ja to bez męża on jak se chce niech jedzie sobie z "mamusia"
Frogusia7niestety to już nie moje strony wróciłam na stare śmieci i mieszkam w Puławch
Mama Aniołeczka Natalkiwycieczka dużo mi pomogła chociaż na chwile się wyrwałam sie z tego burdelu tutaj :/ mam nadzieje że kolejna wycieczka też bedzie udana i oczywiscie ja to bez męża on jak se chce niech jedzie sobie z "mamusia"
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
A ja przepraszam za nieobecność...
Kojotku pamiętaj że my tu zawsze jesteśmy (przynajmniej dziewczyny bo ja nie wiem gdzie ręce włożyć)
Dla NAszych Kochanych aniołeczków, tych co mieli rocznice
[*]
[*]
Kojotku pamiętaj że my tu zawsze jesteśmy (przynajmniej dziewczyny bo ja nie wiem gdzie ręce włożyć)
Dla NAszych Kochanych aniołeczków, tych co mieli rocznice
[*]
[*]
sylwetka74
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki
Kubusiu
[*]
Kubusiu
[*]
kojotek911
Zaangażowana w BB
Sylwetka Twój "uzdrowiciel" chyba zaczął działać :-)
kaja2010
Kindzi nie dawaj się chorobie...zdrówka
Kubusiu (*)
Mnie znowu nie będzie przez kilka dni, bo wyjeżdzamy w odwiedziny do znajomych. Udanego weekendu wam życzę
Kubusiu (*)
Mnie znowu nie będzie przez kilka dni, bo wyjeżdzamy w odwiedziny do znajomych. Udanego weekendu wam życzę
Kasiuchna86
Cześć dziewczyny...
ja jestem, podczytuję ostatnio, bo jakoś weny na pisanie nie mam...
Kojotku - cieszę się że wyjazd się udał
Monila - pisałaś coś o dniach płodnych? a jaki masz sposób na oznaczanie tych dni? w sensie czy jesteś pewna że to teraz są te dni?
nie chce wyjść na arogancką, ale niepłodność to mój konik i "obszar zainteresowań"
Dla naszych aniołków
[*]
[*]
[*]
ja jestem, podczytuję ostatnio, bo jakoś weny na pisanie nie mam...
Kojotku - cieszę się że wyjazd się udał
Monila - pisałaś coś o dniach płodnych? a jaki masz sposób na oznaczanie tych dni? w sensie czy jesteś pewna że to teraz są te dni?
nie chce wyjść na arogancką, ale niepłodność to mój konik i "obszar zainteresowań"
Dla naszych aniołków
[*]
[*]
[*]
sylwetka74
Kasiu są testy owulacyjne. Nie wiem czy Monila akurat ich używa czy ma inny sposób :-)
reklama
Kasiuchna86
no tak,tak... ja wiem że są tylko testy owu nie są zbyt dokładne.. przynajmniej takie jest moje zdanie
ale zawsze dają chociaż trochę rozeznania
Dziewczyny. mam do was prośbę możecie podsunąć pomysły na pomniczek dla dzieci?
muszę się za to wreszcie porządnie zabrać, bo pogoda się poprawiła wreszcie... tylko ciągle mam wrażenie że nie wiem czy dobrze wybieram... bo przecież nie wiem na co powinno się zwrócić uwagę na wybór pomnika, kamienia, wzór... czuję się strasznie zielona w tym temacie
ale zawsze dają chociaż trochę rozeznania
Dziewczyny. mam do was prośbę możecie podsunąć pomysły na pomniczek dla dzieci?
muszę się za to wreszcie porządnie zabrać, bo pogoda się poprawiła wreszcie... tylko ciągle mam wrażenie że nie wiem czy dobrze wybieram... bo przecież nie wiem na co powinno się zwrócić uwagę na wybór pomnika, kamienia, wzór... czuję się strasznie zielona w tym temacie
Podziel się: