reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
No Kojotku to widzę ze Ty w moje strony uderzac bedziesz a ja w Twoje w przyszłym tyg;)) pierwszy raz stolice odwiedze ;)

Synku dzis 14 miesięcy jak od nas doszedłes ;( (***)

Kindzi z chęcia skorzystam z Twojej propozycji:) dobre piwo nie jest złe:-)

Frogusia7
niestety to już nie moje strony wróciłam na stare śmieci i mieszkam w Puławch

Mama Aniołeczka Natalkiwycieczka dużo mi pomogła chociaż na chwile się wyrwałam sie z tego burdelu tutaj :/ mam nadzieje że kolejna wycieczka też bedzie udana i oczywiscie ja to bez męża on jak se chce niech jedzie sobie z "mamusia" :-D

A ja przepraszam za nieobecność...
Kojotku
pamiętaj że my tu zawsze jesteśmy (przynajmniej dziewczyny bo ja nie wiem gdzie ręce włożyć)
Dla NAszych Kochanych aniołeczków, tych co mieli rocznice
[*]
[*]

Cześć dziewczyny...
ja jestem, podczytuję ostatnio, bo jakoś weny na pisanie nie mam... :(
Kojotku - cieszę się że wyjazd się udał

Monila - pisałaś coś o dniach płodnych? a jaki masz sposób na oznaczanie tych dni? w sensie czy jesteś pewna że to teraz są te dni?
nie chce wyjść na arogancką, ale niepłodność to mój konik i "obszar zainteresowań" :laugh2:

Dla naszych aniołków
[*]
[*]
[*]

reklama
no tak,tak... ja wiem że są :D tylko testy owu nie są zbyt dokładne.. przynajmniej takie jest moje zdanie :)
ale zawsze dają chociaż trochę rozeznania :)

Dziewczyny. mam do was prośbę możecie podsunąć pomysły na pomniczek dla dzieci?
muszę się za to wreszcie porządnie zabrać, bo pogoda się poprawiła wreszcie... tylko ciągle mam wrażenie że nie wiem czy dobrze wybieram... bo przecież nie wiem na co powinno się zwrócić uwagę na wybór pomnika, kamienia, wzór... czuję się strasznie zielona w tym temacie

Do góry