reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Ja też się dziewczyny melduję:)

Rano byliśmy u Nikosi, myślałam że już zacznę świeże kwiatuszki kupować Nikolce ale u nas znowu zimno:/

Mamo Natalki śliczne te Twoje koszyczki

Dla Naszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]

Sylwuś czekam na nowe opowiadanie:)

reklama
Ja byłam u kuzynki :) tzn ona poleciała do USA a został jej rozkapryszony kot, którego moja siostra pilnuje i pojechałam do niej na weekend ;) śmieszny ten jej kot, kłaki mu wyłażą, wszedzie fruwa sierść fuuuuj i doprasza się czułości, trzeba go nosić na rączkach jak dzidziusia i łaskotć po brzuszku, o 6 rano budzi moją siostrę gapiąc się na nią i miaucząc - prosi o jedzenie :) jak Kasia się kąpie to musi zostawiać drzwi do łazienki otwarte bo on (a raczej ona bo to kocica - ruda wredna małpa :) ) siada na kiblu i się na nią gapi :D mówię Wam masakra :) ten kot nawet łazi po stole, bo mu wolno, a ulubione miejsce ma na barku, skąd zrzuca wszystkie rzeczy, bo to JEGO miejsce :) gorzej niż dziecko :)

no właśnie Sylwetka, ja CIę jeszcze nie widziałam!! poproszę zdj, koniecznie!!

A to Tygrys:

Zdjęcie0436.jpgZdjęcie0441.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0436.jpg
    Zdjęcie0436.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 46
  • Zdjęcie0441.jpg
    Zdjęcie0441.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry