reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

witajcie dziewczynki !!!
zaczne Kaska 294 od Ciebie Kochana uwierz mi ze ja sobie nie wyobrazam drugi raz przezywac to samo(moj maluszek urodzil sie 13.07.2012 i odszedl 26.07.2012) ,a ty biedna zostalas wystawiana na ogromnie ciezka probe:( przykro mi i tak mi Ciebie szkoda , ja tez mam synka tylko ze on ma 4i pol roku i wiesz czasami mam mysli zeby juz sie starac o dzidzie ( z tym ze jestem po dwoch cc ) i jestem 3 miesiace po porodzie ,ale czytajac twoj post poprostu strach mnie tak oblecial ze matko Kochana , co do laktacji powiem tak ja bylam jedna wielka mleczarnia potrafilam wyjsc z domu dojechac do szpitala i malo mi piersi nie rozwalilo i co robilam wiec tak kupilam ( mam problemy z sercem) wiec lekarz mi doradzil tabletki ziolowe(castagnus taka nazwa bez recepty) ktore sa przeznaczone niby do zaburzenia miesiaczkowania ale maja wlasciwosci ktore powoduja zanik pokarmu bylam w szoku bo na ulotce nic nie pisze ale moj lekarz wiedzial co robi ,mi pomogly bez dwoch zdan naprawde a myslalam ze ziolow to jakas lipa bedzie a tu zaskoczenie, bez zadnego sciskania (lekarz mowil tylko zeby biustonosz ubierac bardziej obciskajacy a co do bromergonu to tak jak dziewczyny pisza ja bralam przy pierszym dziecku i nacierpialam sie okropnie sciskajac sie itd. trzymaj sie mocno Kochana tule bardzo:*
ANIU wszystkiego najlepszego Kochana spoznione ale szczere(nie bylo mnie na weekend):*:*:*
swiatelka dla naszych Aniolkow najukochanszych:(*)(*)(*)(*)
Anioleczki najdrozsze Mamusie tak bardzo Kochaja i Tesknia za wami:(*)(*)(*)

reklama
Zdjęcie0984.jpg

Takiego zakupiłam aniołeczka dla mojej córci na pomniczek ;-(

witam kochane przy kawusi i pysznej czekoladzie..:-)

Bibi kochana no włąsnie wiem ze ciezko jest sie dobic tam...u nas tez ciagle cos stoi na przeszkodzie.. i w sumie doszlismy do wniosku ze na zime nie bedziemy stawiac pomniczka , postawimy na wiosne:-)

Mamo Amelki cudny aniołek

karolku syneczku kochany(*)(*)
Aniołeczki malutkie(*)(*)

witam i ja się z rana:)
dzisiaj juz troche lepiej psychicznie
Mamo Natalki piekny aniołek

a może któraś z Was znalazła taką latarenke albo podobna na elektryczny znicz?? bo ja poszukuje i nie moge nigdzie znalezc a jak znajde to kosztuje 100zl albo i wiecej
11386539_2.jpg

Ostatnia edycja:
Olguniu (*)
Wiktorku (*)

Aniołeczki (*)
Fasolki :*

Dominiczko piękny ten lampionik, a masz linka do niego?
Ja kupiłam kiedyś taki ładny w jakimś sklepie z dekoracjami, ale niestety zniszczył się, wkładałam normalne wkłady i źle się spalił i mały pożar się zrobił, teraz kupiliśmy w Agata Meble(jest tam taki sklep z dekoracjami) taki drewniany.
Znicz mam tylko jeden, nie lubie jak pełno ich tam stoi....a jeszcze jak ktos takiego wielkiego przynosi.

reklama
Do góry