reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Czesc dziewczyny bylam tu w styczniu razem z Wami jak urodzilam synkaw 24tc Alexa,ktory zmarl zaraz po urodzeniu po 3miesiacach bylam znowu w ciazy niestety los po raz kolejny potraktowal mnie ciezkim dzialem w 22tc na swiat przyszla moja corcia Kalina ktora tylko 3 minutki zyla dlaczego los nas tak kaze zyje tylko dla moje synka ktory ma 8 lat ja nie mam nawet sily plakac a teraz jeszcze po 2tyg myslalam ze mam problem z pokarmem z glowy a tu w nocy szal mlekowy i co robic sciagac nie chce nie dam rady wylac sciagnietego mleka jak myslecie mam jeszcze bromergon moze zaczac brac jeszcze raz ale przez 15 dni a nie jak kazali tylko 10 dni pomozcie

Witajcie kobietki :-)
Czy ma ktoś pomysł na to aby w zimę nie rozsadziło mi flakoniku na grobie córci bo mam taki z granitu?Znacie jakieś dobre zabezpieczenie go?

Witaj kasko294 To bardzo przykre kochana co cie spotkało,strata dzieciątka tak bardzo boli.Ja swoje maleństwo straciłam w 22 tygodniu i wiem jak to bardzo boli,musiałam urodzić swojego skarba bo nie dało się zatrzymać akcji porodowej.Ja na wstrzymanie pokarmu dostałam jakieś leki które mi przepisał lekarz ale również wiązałam sobie piersi taką opaską elastyczna,prawie dwa tygodnie tak gniotłam w tym sobie piersi ale na szczęście nie miałam jeszcze problemów z pokarmem.Pojawił mi sie troszkę ale zanikł po tych wiązaniach.

Witam, nie było mnie od piatku i trochę przegapiłam.

ANIU - spóźnione, ale szczere życzenia - dużo, dużo zdrówka i spełnienia Marzenia.

Kaska 294 - bardzo mi przykro, że po raz kolejny musisz to wszystko przezywać:-(, tulę mocno. Na Twoje pytanie nie umiem jednak odpowiedzieć.

Alex, Kalinka (*) (*)
Moja Iskierko (*)
Aniołkowe przedszkole (*)
Dzidzie **********

Nie pamiętam nazwy tego leku bo i wyrzuciłam już jego opakowanie.Wiem że mi sporo pomogły te wiązania,bolało to bo piersi miałam tak ugniecione od bandaża ale chociaz nie miałam zapalenia żadnego i nie wypływało mi mleko.Pamiętam jak po dzisiejszy dzień jeszcze to przeżywam,bo to był pokarm dla mojej córci który musiałam wstrzymać żeby nie mieć jakichś jeszcze komplikacji.

Dzien dobry kochane moje :*

popijam kawusie i patrzac za okno nie mam ochoty wychodzic ale niestety bede musiała do pracy wyjsc...

wczoraj cały dzien przesiedzielismy w domu ... taka pogoda okropna była , cały dzien padało , a chcielismy na grzyby sie wybrac :-) ale coz moze za tydzien uda sie :-)

Kaska294 przykro mi bardzo ... to takie niesprawiedliwe...:-(

Alex , Kalinka (*)(*)
Karolku syneczku kochany(*)(*)
Aniołkowa bando(*)(*)

reklama
Witam was kochaniutkie
Ehh pogoda okropna aż się z domu nie chce wychodzic ale trzeba zakupy zorbic.
Kaska 294 pszykro mi trzymaj się kochana dla synka:-(
światełko dla mojego aniołeczka
(*)Karolku
(*)Amelko
(*)Karolku i malinkowy aniołeczku
(*)Nikolka
(*)Wiktorku
(*)Aleks
(*)Andrzejku
Całe pszedszkole (*)
Fasolinki:***
Staraczki&&&&&&&&&