reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam się z Wami kochane moje:*
agnieszka012389 zżyjesz się i Ty z nami jeszcze troszkę zobaczysz.

Ja strasznie złośliwa sie zrobiłam nie wiem czemu ale drażni mnie wszystko każde nie tak wypowiedziane słowo a ja już się kłócę, wszystko biorę dosłownie . Zaczęłam pisać na forum lipcóweczek ale jak piszą,że ciąża to nie choroba i można pracować do samego końca to mnie szlag trafia
:angry: i to jeszcze tak beztrosko to napisać jak się w czerwcu straciło ciąże i co z tego że pozamaciczna to co???to nie było jeszcze jej dziecko??? może praca nie miała z tym nic wspólnego ale dla mnie poronienie to najgorszy objaw CHOROBY:no: tak mi ciśnienie podniosła z samego rana. Na szczęście zaraz przeczytałam wiadomość od tegorocznej lipcóweczki -przyśniła jej się moja Nicola dziś w białej sukieneczce ze skrzydełkami:-D maleństwo tak świętowało swoją pięciomiesięcznice ,że spać nie mogło tylko latało po główkach moich koleżanek:*

Dziewczynki bardzo polecam Niebo istnieje Naprawdę. książka piękna...Jest o dzieciach.W niebie jest duuużo dzieci i te z wczesnego poronienia....Nie mogą się doczekać swoich rodziców...

Malinka przykre to ale co zrobisz? Dla mnie to nie do pojęcia...

Czasem myślę,że to może ja jakaś upośledzona jestem przez te straty ale Gosiu ty urodziłaś synka po stracie i co jesteś mamą tylko jednego dziecka??

W zyciu...MAM DWOJE DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czasami mam nawet wyrzuty sumienia że za bardzo rozpaczam,że za bardzo się skupiam na Karolku zaniedbując Kacperka.

Malinka jesteś jak najbardziej normalna!!!!!

Malinka, ale wściekła jesteś... bez kija nie podchodź. Tak to już jest, że osoby, które nie doświadczyły maja inny poziom empatii. Myslą, ze jak człowiek nie mówi to zapomniał, a zapomnienie byłoby najlepszym rozwiązaniem. Jak się zapomni to mniej boli - według ich teorii.
Gosiulek, książkę tez polecam. Boże, żeby to była prawda!!! Niby napisali, ze na faktach autentycznych, więc mam nadzieje, że nie jest to fikcja literacka.
Mnie ta książka tak ucieszyła. Mężowi już opowiedziałam i tez się bierze za czytanie.
Malinka- oczywiście książkę Ci pożyczę.
A... dzwoniłaś do kamieniarza?

Ostatnia edycja:
Malinka- szkoda nerwów, Kochanie nic nie zrobisz. Ja zawsze kiedy jestem pytana czy mam dzieci, bez wahania odpowiadam, że mam Aniołka w Niebie. Nie wyobrażam sobie inaczej, przecież jestem mamą i mam dziecko, tak będzie zawsze. Trzymaj się, buźka :*

Nie pisałam Wam wcześniej bo nie chciałam i Was i siebie nakręcać, spóźniał mi się @ już prawie dwa tyg., nie robiłam testu bo stwierdziłam, że poczekam trochę bo taki rzeczy mi się zdarzały, ale w głębi serca się łudziłam... Niestety, dziś przyszła @ ... I choć na wiele nie liczyłam to jednak w sercu było ziarenko nadziei... Więc okazuje się, że znów zaczynają się moje problemy z jajnikami. Niestety nie może być za dobrze, ale cóż. I z tym sobie dam radę :)

Zaraz wstawię na swój profil zdjęcie zrobione dziś u mojego Skarba, możecie sobie zerknąć :)

Pozdrawiam i całuję każdą z Was:*

Malinkazi jestes normalna kazda z nas takie cos denerwuje, bo osoba ktora nie przezyla czegos tak okropnego jak my ma to w d... najlepiej jest powiedziec bylo minelo nie ma nad czym myslec, jasne moze i dobrze bylo by tak powiedziec ale ona nie wie co my czujemy i jaka jest prawda

reklama
mamaszymusia2 Iwonko,żebyś ty wiedziała co ja mam w domu przez tą książkę co mi w poniedziałek pożyczyłaś oczywiście Vanessa od razu w domu się wzięła za jej czytanie i we wtorek jak wychodziła do szkoły to położyła mi ją na łóżku ze słowami;Masz mamusiu poczytaj sobie i jak wrócę ze szkoły to sprawdzę czy już umiesz ze mną rozmawiać,żebym Cię słuchała"!!! I Ty mi mówisz ANIOŁEK
:baffled: diablisko w skórze anioła;)
nati87 śliczny stroiczek i ile mikołajków czerwonych:)

Do góry