reklama
dasia włąsnie ze ja chciałąm ta biała..ale jak zamawiałam w piatek to były tylko takie kolory do wyboru..ale mysle ze niebieska tez bedzie sliczna:-)
tez mysle ze to taki namacalny dowod na to ze nasze dzieciaczki beda z nami:-)
kochane ja juz zmykam nynac...dobranoc spokojnej nocy
tez mysle ze to taki namacalny dowod na to ze nasze dzieciaczki beda z nami:-)
kochane ja juz zmykam nynac...dobranoc spokojnej nocy
Ostatnia edycja:
Kasienka i Krzysio
Zaciekawiona BB
MamaSzymusia dla Twojego Synka urodzinowe światełko [****]
sylwetka74
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczyny
Światełko dla Nicolki
[*]
Światełko dla Nicolki
[*]
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Witam się z Wami serdecznie choć w podłym nastroju
Moje skarby kończyło by dziś 5 miesięcy czemu jej przy mnie nie ma(((
mamaszymusia2 nie wyobrażałam sobie ,żeby miało mnie nie być z Tobą u Szymusia mam nadzieję,że za 7 miesięcy to WY pomożecie zdmuchnąć mojemu aniołkowi jej pierwszą świeczkę urodzinową;*
gosiulek73 my naszą bombkę zrobiłyśmy same najpierw wzór ołówkiem potem klejem introligatorskim a na koniec obsypałyśmy brokatem-ślicznie się trzyma i napis jest gruby wyrażny ,całkiem ładnie też wyszła pisana klejem z brokatem ale tak rzadziej tego brokatu widać.
Moje skarby kończyło by dziś 5 miesięcy czemu jej przy mnie nie ma(((
mamaszymusia2 nie wyobrażałam sobie ,żeby miało mnie nie być z Tobą u Szymusia mam nadzieję,że za 7 miesięcy to WY pomożecie zdmuchnąć mojemu aniołkowi jej pierwszą świeczkę urodzinową;*
gosiulek73 my naszą bombkę zrobiłyśmy same najpierw wzór ołówkiem potem klejem introligatorskim a na koniec obsypałyśmy brokatem-ślicznie się trzyma i napis jest gruby wyrażny ,całkiem ładnie też wyszła pisana klejem z brokatem ale tak rzadziej tego brokatu widać.
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
Malinkaizi światełko dla Twojej Nicoli
[*]
przepraszam ze mnie wczoraj nie bylo więc spóźnione ale szczera światełka dla Szymusi
[*] i Amelki
[*]
ja prezentu tez nie mam dla meza jakos tak nie mam nawet nie mam czasu zeby pochodzic i kupic, jak ide to widze same aniolki i juz nie pamietam co mialam innego kupic...
ja tez nie chcialam swiat ale jakos mnie wszyscy przekonali ze to dla Nikoli wiec sie zgodzilam
[*]
przepraszam ze mnie wczoraj nie bylo więc spóźnione ale szczera światełka dla Szymusi
[*] i Amelki
[*]
ja prezentu tez nie mam dla meza jakos tak nie mam nawet nie mam czasu zeby pochodzic i kupic, jak ide to widze same aniolki i juz nie pamietam co mialam innego kupic...
ja tez nie chcialam swiat ale jakos mnie wszyscy przekonali ze to dla Nikoli wiec sie zgodzilam
mamaszymusia2
Malinka- jeszce pytasz? Oczywiście, że będziemy!!!!
Dla mojej ulubienicy Nicolki (*)
Och bal, za balem... One nie mają czasu tęsknić za nami dziewczyny. Biegają tylko z jednego przyjęcia urodzinowego na drugie.
Monila-ja tam pytam męża czego mu potrzeba, albo sama mu sugeruję czego mu potrzeba i to kupuję. Spróbuj
Dla mojej ulubienicy Nicolki (*)
Och bal, za balem... One nie mają czasu tęsknić za nami dziewczyny. Biegają tylko z jednego przyjęcia urodzinowego na drugie.
Monila-ja tam pytam męża czego mu potrzeba, albo sama mu sugeruję czego mu potrzeba i to kupuję. Spróbuj
reklama
sylwetka74
Dziewczyny dzisiaj jestem wkurzona na maksa, bo znowu Kubusiowi pomniczek okradli. Zanieślismy świecącego Aniolka i już dzisiaj nie było a przy okazji jeszcze innego aniolka mi uszkodzili. Już myślalam , że jak podpisane to będzie stalo
Podziel się: