reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Iwonko jutro będziemy u kamieniarza bo musimy zapłacić za pomniczek więc mogę ci ją podrzucić bo już skończyłam czytać a a'propo pomniczka-już stoi!! Wczoraj zrobili dół jak byliśmy to wszystko było porozstawiane a dziś pojechaliśmy i okazało się,że już jest a nawet do nas nie zadzwonili.Krzyżyk tylko jeszcze na taśmę przyklejony pewnie żeby klej mocniej złapał. Jutro mój wziął sobie wolne więc pojedziemy resztę przykleić a w sobotę wiązankę już zawieziemy.Jak mi się w końcu uda wysłać zdjęcie to od razu wkleję żeby pokazać. Myślałam Iwonko,że u ciebie napisy są mało widoczne ale u mnie to już wogóle nic a nic nie widać -mam srebrne:(

A czemu srebrne? Tak chciałaś? Myslałam, ze mówiłaś o kolorze złotym, tylko grubszej czcionce.
Jutro jestem po godz.11. Zapraszam. Ewentualnie daj znać jak będziecie wyjeżdżać. Oj, nie chcę krakac, ale żeby Wam wiązaneczki nie ukradli. Ja tam kładę dopiero 1 listopada, bo wiem jak u nas kradną.

A i dziś zmieniło się moje bycie u Nicoli teraz mogę ucałować swojego Aniołka bo ten który leży na pomniczku jest wielkości mojej córeczki kocham tego aniołka;*
DSC00132.jpg

malinka sliczny pomniczek... ja nie moge sie doczekac nastepnego roku jak bedziemy stawaic pomniczek Karolkowi...

u nas dzis zanosiło sie na nadgodziny ale jakims cudem obeszło sie bez nich ale jestem przekonana ze jutro beda nadgodziny bo roboty jest duzo...

nawet nie mam ochoty za bardzo swietowac naszej rocznicy...ale pewnie w weekend cos pomyslimy...

Karolek dostał slczne znicze od mojej cioci .... zrobie wam zdjecie i wstawie..

dobranoc kochane;*

Na pocztku chcialam przeprosic Was dziewczyny ze tak zadko pisze ale naprawde nie mam za duzo czasu a jak wracam to tylkko chce sie polozyc
Malinkazi pomniczek sliczny, my bylismy w poniedzialek zeby zobaczyc tablice czy nam sie podoba, mial zaczac juz napisy robic i ma byc juz na pomniczku do konca tygodnia. bardzo sie ciesze...
Aleksandro witaj, swiatelko dla Twojego Aniolka
[*]

ja tez sie dziewczyny zastanawiam nad tym kiedy postawic wiazaneczke, mysle ze nikt nie powinien ukrasc wiazaneczki takiego malutkiego Aniolka ale rozni sa ludzie. wkoncu u nas na cmentarzu jak go zamykaja o 20 puszczaja psy a jak sie zapytalam stroza dlaczego to powiedzial ze psy doleca szybciej z jednego konca cmentarza na drugi niz on bo kiedys wlasnie niszczyli groby ale doroslych

Witam..

ehh co za pogoda...wrr... dzis mam strasznego lenia a tu za godzine do pracy trza jechac.. ale jutro dzien wolnego wiec bede miałą troszke czasu na załatwienie paru spraw...musze sie gdzies wybrac na zakupy za butami zimowymi bo moje stare buty sa w dobrym stanie ale niestety zepsułam zamek w nich ...mam nadzieje ze dizs nie ebdzie zbyt duzo pracy...i ze maszyny sie nie beda psuc bo chyba oszaleje...:-p

ja dopieor we wszystkich swietych dam Karolkowi wiazeneczke ...akurat wroce z pracy po 14 wiec wyszykuje sie i na cmentarz pojdziemy... ehh boze dlaczego te swieto musza obchodzic nasze malenstwa:-(

miłego dnia dziewczyny

U nas na pomniczku są litery z mosiądzu chyba...takie na śrubki.Zresztą póxniej może wstawię zdjęcie.A wiązaneczki,aniołeczki stoją cały rok.Raz mi się zdazyło że ukradli porcelanowego aniołka.

reklama
Gosiulek -pomniczek jest śliczny.
U nas kradną, mojemu bratankowi ukradli ławkę, wielokrotnie kradli aniołeczki, misie. Dziwię się, taki brak szacunku. Ale cóż taki podły złodziej. U nas cmentarz niestety nie jest zamykany, a szkoda... Pomysł bardzo dobry. powinien być zamykany i powinien być monitoring.

Do góry