reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

ok. może mi sie uda wkleić z TRUDEM zrobione zdjęcie, bo eszcędzie ta lampa błyskowa w telefonie wchodziła tam gdzie nie trzeba.. Przepraszam za jakość, ale jak pisałam ma wugłebione stópki, po srodku jest cyrkonia malutka, a wilekość to ok. 2 cm x 2 cm.
Aga-jaka ta Twoja Pszczółka jest śliczna.
Malinka- o proszę, proszę ale zmiana nastawienia Twojego..... Gratuluję. Jednak co siła argumentu, to siła argumentu...
Gosiulek- ja zaczynam w listopadzie ale jakoś czarno to widzę... Czuję, ze nam nie pójdzie. Może testy owulacyjne- na początek. Bo jakoś czuję, ze z ta owulacją coś nie tak u mnie.
Monila- gratulacje z okazji rocznicy.
20111024027.jpg20111024045.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny

U nas dalej chorobowo...
Poza tym w sobote minęło 7 miesięcy jak nie z nami naszego synka
mamaszymusia a można gdzieś obejżeć Twoje wiązaneczki?

Malinkaizi a kto napisał tę ksiązkę >Jak usłyszeć swoje anioły< może sobie ja kupię
Aga-cina gratki pszczółeczki i też Ci zazdroszczę...

Fajne te serduszko też może sobie zamówię ale na razie fundusze mi na to nie pozwalają

moolsza-to moja 4 wiązaneczka w życiu. Nie robię tego zawodowo. Jeśli jesteś z okolic W-wy, to możemy coś wymyslić.
Dołączam kolorowy baloniczek dla Twojego Synia...

mamaszymusia2 te testy owulacyjen są guzik warte. Kupiłam je żeby się zoorientować jak u mnie z owulacją i mimo, że owu miałam potwierdzoną badaniem to testy niczego nie wykazały. Kolejnym razem miałam wszystkie objawy a test też nic nie wykazał. Lekarz też powiedział, że to niestety taki pic na wode.
aga_cina myśl pozytywnie, to bardzo ważne. Wiem, że w naszym przypadku to nie jest łatwe ale próbuj. Dzidziunia piekna. Byle do kwietnie :tak:
Monila wszystkiego najlepszego dla Was!
gosiulek73 ja chyba przy antybiotyku bym sobie odpuściła. Zbyt duże ryzyko :no:
Malinka a o jakich wspomagaczach piszesz?

Pomniczek Olguni już prawie gotowy. Pozostały jeszcze napisy. Najpóźniej w sobotę będą montować. Strasznie jest mi z tym źle...
Już chyba dziś nie będe się odzywać bo za bardzo jestem zdenerwowana jutrem :-( Proszę Was trzymajcie kciuki jutro. Zabieg o 14.

Witam was aniołkowe mamusie..

Bardzo dziekujemy za zyczonka..:-) ehh to juz 3 lata jak to zleciało...

ja miałam miec jutro i czwartek wolne ale niestety mam tylko czwartek wolny..bo niema za abrdzo kto robic... bo wiekszosc na l-4..ale za to kierownik dał mi wolne w poniedziałek..szkoda ze niemozemy dzisiejszego dnia spedzic w domku... ale odbijemy to sobie w niedziele..:-)

serduszko jest sliczne i to bardzo...

aga_cin sliczny maluszek... super ze wszytko jest wporzadku ciesze sie bardzo... tez bym juzn chciałą miec malenstwo w brzuszku...a tu w niedziele bedzie 5 miesiecy od narodzin mojego Syneczka...ehhh

dziewczyny ja wierze w to ze i my zaniedługo zaczniemy miec malenstwa w brzuszkach... zobaczycie jak zaniedługo zaczniecie pisac jedna po drugiej ze jestescie w ciazy.... ja niestety bede na koncu tego sznureczka.. ale wazne zeby wszytsko było dobrze

ja własnie wrociłam z cmentarza ... ehh ciezko mi odchodzic od grobka małego :-( ja wiem ze on jest cały czas zemna... ale jakos lepiej mi jak przyjde do niego pocałuje jego tabliczke i pogadam sobie z nim....

wrr co za pogoda... jak byłam na cmentarzu to swieciło słonko a teraz pochmurno sie zrobiło tak jakby zaraz miał spasc snieg...w taka pogode najchetniej spałabym cały dzien i nigdzie nie wychodziła....

Ostatnia edycja:
reklama
dasia82 np LUTEINA- luteina to hormon, który reguluje cykle miesiączkowe i wspomaga owulacje. Czesto lekarze przepisują go kobietą które maja trudności z zajściem w ciąże. Lub np BROMERGON przy zaburzeniach cyklu miesiączkowego i niepłodności kobiet,
aleksandradziecko przede wszystkim witam na naszym forum i zapalam światełko dla twojego Aniołeczka
[*] serduszko jest srebrne i w zależnośi czy dla chłopca czy dla dziewczynki z niebieską lub różową cyrkonią.
Monila mi też jest zawsze ciężko odejść od grobu córeczki:((
moolsza autorem jest Dr Doreen Virtue.

Do góry