reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam was kochane:-)

weekend minoł spokojnie...w piatek po pracy wysprzatałam mieszkanie a w sobote po pracy poleniuchowałam sobie a co nalezało mi sie..;-)wczoraj bylismy na zakupach ale w sumie nic ciekawego nie kupilismy..poza zniczem dla KArolka..jest sliczny potem wstawie wam zdjecie..:-)jutro nasza rocznica slubu...niestety nie mam co liczyc na miłe zaskoczenie bo moj maz nie z tych co robia miłe niespodzianki zonka..:tak:jak mi sie dzis nie chce isc do pracy.. lenia mam jakiegos... ale na szczescie srode i czwartek mam wolny..:-)

Malinka kochana ciesze sie bardzo ze zaczynacie staranka..i troszku wam zazdroszcze....trzymam kciuki zeby sie szybko udało i oby było wszytko wporzadku:-)

aga_cin trzymam kciuki za usg i czekam na relacje...a tak wogole jak sie czujecie??

dziewczyny a mogłybyscie mi wkleic tutaj zdjecie tego serduszka ze stopkami? bo jakos kurcze nie moge znalesc ....

dasia82 nie denerwuj się na pewno będzie dobrze i za dwa miesiące napiszesz nam dobrą nowinę o fasolce:) Dobrze,że się nie przejmujesz teśiami szkoda nerwów na nich.
gosiulek73 nie załamuj się na pewno w końcu się uda a bierzesz jakieś wspomagacze??
dominikaknika mnie książka bardzo uspokoiła ale połowę z niej bym wywaliła pozaznaczałam sobie kilka fragmentów i ciągle je czytam:)
aga_cina kochana ty już powinnaś na luzaku chodzić na USG a nie jeszcze ze stresem. Oczywiście rozumiem twój strach ale musi być dobrze!! Dawaj znać od razu jak wrócisz.
Monila kochana tak na początek to
694.jpg
bo jutro mozesz tu nie zaglądać:)
Serduszka ze stópkami zdjęć nie ma na żadnej stronce ja je widziałam na żywo u Iwonki stąd wiem,że jest śliczne może nam Iwonka wklei to byśmy wszystkie zobaczyły i może szybciej by się udało Sylwii zebrać zamówienie ja biorę dwa dla mnie i dla mojego:)

Ale nie chcesz czy lekarz ci nic nie przepisał??? Mi mój powiedział,że jak przez pół roku się nam nie uda to da nam coś ,żeby pomóc zajść jak najszybciej.

Nie rozmawiałam o tym z lekarzem.Po prostu się staram.Zobaczymy jeszcze troszkę.A dziś dostałąm antybiotyk bo jestem przeziębiona.Można przy nim się starać?

Moja Pszczoleczka
IMG00392-20111024-1512.jpg

Na dzien dzisiejszy wszystko w porzadku :-) a jakiego stresa mialam przed badaniem, jej. Okropnie sie balam.
A sonograferka pokazala mi od razu bijace serduszko i sie uspokoilam. Niestety nie widzialam jak wymachiwalo odnozami, ale eMek ogladal :-) mowil, ze nie dal sie zmierzyc. Paczuch moj maly kochany :-) Ale sie ciesze!!!

reklama
Do góry