reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

absolutnie nie wypięłam się na Boga choć nie rozumiem jego niektórych decyzji-zawsze dziekuje mu za to co mam ale nie chodzę do kościoła -wiara jest wszędzie nie tylko w kościele.Co do śmierci mojego synka też nie wiem dlaczego tak się stało dlaczego mi Go zabrał na ile mogłam na tyle to przetrawiłam,ale jak słyszę o zabitym lub pobitym dzieciaczku pytam się zawsze dlaczego tacy ludzie mają dzieci i nie doceniają tego dlaczego katują zabijają?Dlaczego te dzieci muszą cierpieć?

Gosiulek to straszne ze znów następny aniołek
[*]

Nie mogę zrozumieć sensu śmierci dzieciaczków...

reklama
hej dziewczyny dawno nie pisalam ale nie mam czasu...zbyt zaganiana jestem.
ja mam daleko daleko gdzies to jak postrzegaja mnie ludzie niech mysla i mowia co chca, nie interesuje mnie to juz, jeszcze kiedys sie nimi przejmowalam teraz niech sie zajma swoim zyciem a od mojego wara...
wiem jak sie czujecie w pracy przy takich osobach, ja mam to szczescie ze chodze na studia z kilkoma normalnymi osobami i nawet jak widza ze sie zamyslilam albo mam lzy w oczach to probuja jakos mnie zagadac itp zebym sie nie martwila, nie myslala chociaz przez chwile
ja wiazaneczke sama zrobilam tzn z pomoca mamy

DSC00128 (1).JPGDSC00129.JPGgosiulek73 ,dasia82 mi wiązaneczkę zrobiła Iwonka jest śliczna cala rodzina się nią zachwyca a najbardziej podoba mi się w niej to,że wcale nie wygląda jak wiązanka na pomniczek a jak ozdoba pomniczka niby to sama a dla mnie bardzo dużo.
Ja nie chodzę do kościoła ale tak jak pisała moolsza wiara jest wszędzie dla mnie książa nie są tacy jacy według mnie być powinni i tyle.
mamaszymusia2 wszystkim się bardzo podoba zresztą wiedziałam,że tak będzie:* Napisałam do tej Sylwii od serduszka ze stópkami ale mi jeszcze nie odpisała nie wiem czy jeszcze zbiera zamówienia:(

Ostatnia edycja:
Malinkaizi sliczna ozdoba na pomniczek.. my jeszcze sie nie rozgladalismy za ozdobami.. ale myslałąm ze zrobimy takie serce jak mały miał na pogrzebie tylko teraz zrobimy je ze sztucznych kwiatow.. podobne serduszko do tego coi ty etraz masz tylko nasze było wypełnione całe kwaitami zywymi... a teraz chce takie samo tylko ze sztucznymi..

Śliczne są te wiązaneczki. Ja raczej wolę żywe kwiaty. Staram się by takie były przez cały rok...w zimie różni bywa.
A to dziecko 5-letnie niestety nie było w foteliku tylko przypięte pasami.Nikomu nic się nie stało tylko ono zginęło.

Malinka- cieszę się, że wiązanka sie Rodzince spodobała, bo juz sie obawiałam...
A w sprawie serduszka, to napisałaś na maila, czy na forum?
A może wi wy dziewczyny jesteście zainteresowne srebrnym serduszkiem, z odbitymi w nim stópkami dzidzi i cyrkonią w środku ( zalezności- niebieska, różowa)? Taki specjalny symbol dla mam po stracie. Mam, noszę i zatwierdzam, że jest sliczne.
Gosiulek73- straszne, wspólczuje Rodzicom również z poczucia winy w związku z brakiem pasów.

Gosiulek73- wszystko co potrzebne dostanieszw hurtowni florystycznej lub kwaiaciarnia, ale na pewno drożej . Serduszko jest płączeniem styropianu i gąbki florystycznej do wpinania kwiatów.Reszta- to wyobraźnia. My obkleiłysmy to materialem białym - może być organza, podoklejałysmy kwiaty i taki tam. A i dokleiłysmy aniołeczka. Uwielbiam takie miejsca, to dla mnie raj...

reklama
Do góry