reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

hej kochane, niestety test negatywny, robiłam w piatek dzień przed @ ale ta małpa wczoraj nie przyszła i znów mi sie pewnie rozreguluje :-( juz przez pare cykli miałam regularnie....może dzis przyjdzie bo brzuch coraz bardziej boli.

Dziewczynki już zawsze bedziemy sie zastanawiać czy wszystko zrobiliśmy....te mysi pozostana do końca naszego zycia....ja wiem, że nie zrobiłam wszystkiego....nie zareagowałam gdy lekarze podawali mojemu dziecku leki których nie musiał dostać....bedę tego żaólować do końca mych dni....

Monila super, że Karolek do Ciebie przyszedł :-)

Malinka ja nie czytałam, wiec daj znać czy ta książka warta przeczytania.

Aga_cina wiesz że będzie dobrze, musi być i nie ma innej opcji, Victorek pilnuje braciszka lub siostrzyczki :-)

Mamaszymusia to gnaj do lekarza, ja tez muszę posprzatać...ale mi się nie chce ;-)

Dasia z czasem w pracy będzie lepiej....ja w pracy czułam sie inaczej niż w domu, wiadomo plakać nie wypada, ale ostatnio nie chce mi sie juz pracować, nie mam po co wracać do domu. jest pusty i nudny....

Dorka ja tez tak mam, zastanawiam sie dlaczego ja czegos nie zrobiałam, albo ci durni lekarze, dlaczego nie zareagowali gdy stan Filipka po ich antybiotykach pogarszał się, dlaczego zapewniali mnie, że jest wszystko dobrze, dlaczego???już sama nie wiem.....ale musimy dać radę zyc z tym ciężarem mimo tego, ze jest tak bardzo ciężko....

Monila a Ty z jakiego miasta jesteś? bo widzę, że masz śląsk wpisany ja tez ze śląska :-)

reklama
hej dziewczyny dawno nie pisalam...chora bylam teraz juz troche lepiej wiec weszlam wkoncu do Was, wkoncu jestescie mi blizsze niz niektore osoby z mojej rodziny, nigdy sie nie widzialysmy i krotko sie znamy a wydaje mi sie ze znamy sie cale zycie i naprawde jestescie mi bardzo blisko tylko wy mnie rozumiecie:)

u mnie cos jest nie tak miesiaczke mam juz ponad 2 tygodnie, nie wiem moze to normalne po cc ale dla mnie troche dziwne. ja ze swoim tez ostatnio sie czesto kloce nawet za bardzo i to nawet o jakis bzdety... nie wiem jak to zrobic ale wszystko mnie caly czas drazni

u mojej Nikolki juz stoi pomniczek tylko jeszcze nie ma tablicy (napisowki) bo jednak zdecydowalismy sie na aniołka rzeźbionego w tablicy mam nadzieje ze szybko bedzie juz gotowa. w tamtym tygodniu znowu dolaczyl maly Anioleczek
[*] jest prawie kolo mojej Nikoli
[*]

bibiana kochana ja mieszkam koło Pszczyny..:) a ty? moze okaze sie ze mieszkamy nie daleko i ze mozemy sie spotkac:)fajnie by było;)kochana nie martw sie zaniedługo ujrzysz dwie kreseczki na tescie jestem tego pewna..;)

co do pomniczka to obiecałam Karolkowi ze na jego pierwsze urodzinki będzie miał śliczny pomniczek..:) miał dostać na pierwsze urodzinki rowerek a dostanie pomniczek:(

Dominikaknika idź do lekarza, albo zadzwoń, to chyba nie dobrze tak długo mieć @
Jak będzie pomniczek gotowy to pokaż nam koniecznie zdjęcia, my robimy na wiosne, mam nadzieję, ze znajdziemy taki kamień jaki chcemy.

Monila ja w Tychach :-) koniecznie musimy sie kiedyś spotkać:tak:

A co do 2 kreseczek to nie wiem chyba nie bardzo, @ jeszcze nie ma ale kiedys też tak juz miałam, że sie tydzień spóxniła, mialam tyle nadziei że to ciąża ale niestety....poczekam może dziś przyjdzie....

ja sie zbieram do pracy dziś 10 godz....eh....koniec kwartału, nie ma komu pracować, a ja muszę nadgodziny....

Cześć mamuśki aniołkowe a widzicie jak wami nie potrząsnąć to nic znać o sobie nie dajecie ale jesteście kochane za to,że nawet jak nie macie czasu coś skrobnąć to widać,że czytacie bo jeden dzien i już się wszystkie zameldowały;-)

dasia82 trzymam kciuki,żeby zabieg był bezbolesny a staranka zaraz po nim owocne.Dobrze,że w pracy już ciut lepiej. Z tym żartowaniem to jest ciężko bo nie chcę chodzić cały czas smutna ale jak się zaśmieję to od razu mam wrażenie,że patrzą niektóre dziewczyny jak na wariatkę która stracila córeczkę i potrafi sie jeszcze śmiać:((

aga_cina aż się wierzyć nie chce ale każda z nas ci teraz zazdrości tych centymetrów w pasie i dodatkowych kilogramów-to się może tylko przydarzyć jak się jest w ciąży:))

Monila super,że widziałaś się z Karolkiem:) Co do książki na razie czekam poprosiłam u mnie w pracy,żeby mi dziewczyna zamówiła ale jak dziś tam poszłam i zapytałam to tylko usłyszałam "Nie wiem czy dostanę od mojego dostawcy TAKIEJ książki" zabrzmialo to tak jakbym książkę do woodoo zamawiała co najmniej lub do jakiś innych egzorcyzmów.E szkoda gadać jakby była aniołkową mamą to by wiedziała,jak bardzo my pragniemy kontaktu z naszymi dziećmi a teraz może mnie brać za wariatkę mam to gdzieś:crazy:

mamaszymusia2 oj tam sprzątać będziesz do świąt jeszcze daleko;-) jakby co to się całą ekipą zbierzemy i ci pomożemy:) A do lekarza biegusiem masz iśc to nie są żarty musimy dbać o siebie jak chcemy być jeszcze mamusiami- a chcemy wszystkie-jasne!!!:angry:

Bibiana a już myślałam,że będzie druga zafasolkowana w końcu co dwie to nie jedna i dwa razy więcej fluidów ciążowych byście słały .Ale jeszcze nic straconego za miesiąc kciuki będziemy jeszcze mocniej trzymać za ciebie&&

dominikaknika cieszę się,że do nas zaglądasz musisz się koniecznie pochwalić domkiem Nikoli bo jestem strasznie ciekawa.Widzę ,że zaraz za Iwonką musisz się koniecznie do lekarza udać dwa tygodnie to ciut przydługo tym bardziej,że już trochę czasu minęło od cesarki.Widok kolejnego aniołka na cmentarzu jest okropny dobrze,że moja Nicola leży na małym cmentarzu więc wszystkich grobków jest może z 10 ale u Iwonki- Szymusia strasznie dużo aż się wierzyć nie chce,że tyle dzieci umiera:((

My już oddaliśmy wszystkie elementy do kamieniarza więc może się brać za robotę. Zawieźliśmy mu Jezuska na krzyżu żeby przyczepił -poświęcony w Częstochowie ale ostrzegł nas,że wygląda jak ze złota i może nam go ktoś ukraść na to ja,że już ze 20 lat nic nie zginęło nikomu na tyn cmentarzu kiedyś owszem szystkie Jezuski pozrywali- i wieie co-zajechaliśmy na cmentarz a tam z Nicoli grobu ktoś nam ukradł DONICZKĘ!! Byłam w szoku:szok: jak można zabrać coś zmarłemu a na dodatek małemu dziecku .Ja bym się bała,że mi ręka uschnie od takiej kradzieży-,że też nikt nie pomyśli żeby na cmentarzach kamery zainstalować przecież na wszystkich kradną i dewastują ale,że tu tak się stanie to nie wiedziałam. Boję się teraz o wszystkie dekoracje jakie chcemy postawi na pomniczku bo myślę,że jakiś tam silikon nie będzie dla złodzieja przeszkodą;(
Miłego dnia w ten pochmurny dzień;(

Bibiana kochana ja dokładniej mieszkam na WOli....;) haha tak tak na tym zad....u;) hihi wiec do Tychow mam rzut beretem:)

Hej dziewczyny. Długo nie pisałam, ale jakiś martwy okres miałam ostatnio... Już się zebrałam do kupy i powoli nadrabiam. Życie pochłania mnie i mój czas bo na wszystko mi go brakuje. Za niecałe trzy miesiące drugie urodzinki mojego Piotrusia w Niebie... Tęsknię, ale żyję nadzieją... nadzieją na szczęście. Jeszcze kiedyś chciałabym być mamą, czuję w sercu ogromną chęć. Mam nadzieję, że Piotrek ześle rodzeństwo dla siebie w odpowiednim czasie. Myślę, że po tym czasie, który minął pozwoliłam Mu odejść do Nieba, wiem że nie mogę Go tu trzymać na siłę, a u boku Pana Boga jest mu dobrze i zapewne i tak jest przy mnie cały czas... Choć bl i tęsknota wciąż jest niezmienna...

Dominikaknika- ja po cc pierwszy @ miałam też masakryczny, aż się w pewnym momencie przestraszyłam bo nie dość, że tak długo trwał to jeszcze ilość... masakra! Ale może dla pewności idź do lekarza???

Gorąco Was pozdrawiam i całuję! Z niecierpliwością czekam na pomniczki Waszych Maluszków, ja dorzuciłam jedno zdjęcie w galerii mojego Aniołka.

I trzymam kciuki za każdą z Was starającą się o kolejne dzieciątko! Na pewno przyjdzie odpowiedni moment na pojawienie się nowego życia u Was:*

He he bo ja bez was wytrzymać nie mogę dlatego was ganie:p
nati87 dobrze,że mimo,że taka zaganiana jednak zaglądasz do nas > Śliczny ma Piotruś pomniczek ,kolorowy i radosny. Bardzo Ci współczuję,że przed samymi Świętami Bożego Narodzenia masz takie smutne święto:( Zresztą podobnie jak Iwonka.

reklama
ja własnie dokładnie 20 minut temu weszłam do domu byłam u Karolka na cmentarzu..troszku mu tam posprzatałam... tzn powyrywałam wokoł jego ""kwaterki" trawe... wczyczysciłam wszstekie aniołki ..;)mogłabym trak tam u niego roboc cały czas ;)

Malinkaizi a jaki tytuł ma ta ksiazka?? ehh no tak masz racje gdyby była aniołkowa mamusia zrozumiałaby cie..

teraz w piatek beda 4 miesiace jak urodził sie moj syneczek kochany..boze ten czas leci a mi sie wydaje tak jakby to było wczoraj..ehhh:(

Do góry