gosia15 bardzo ci współczuję straty dziecka i sama wiem,że nawet mając już dzieci ZAWSZE się tęskni
dominikaknika mi też się moja córeczka nie śni może po prostu bawią się tam tak dobrze,że są przy nas ale w nocy śpią.
inzagata przez ciebie teraz wszystkie sobie koty pokupują a ja nie mogę bo mam psa który kotów nie cierpi;( Nie boicie się mieć kotów w domu jak chcecie zajść w ciąże?? Ja najbardziej się bałam,że dziecko będzie miało uczulenie i będę musiała psa oddać ,chyba by mi serce pękło a z kotem to już na pewno,żeby spać spokojnie w ciąży bym z domu wyniosła kota.
Bibiana jak ty to robisz,że twój maluszek tak często do ciebie przychodzi ja cały czas myślę o mojej a jeszcze jej nie widziałam
aga_cina no u ciebie to cały czas jest myślenie o maleństwie dobrze niech ci się ładnie śni
dorka895 ty to tak jak ja widzę JUŻ i koniec kropka.
dasia82 kiedy kochana ty masz ten zabieg???
mamaszymusia2 dziękuję ci za nasze wczorajsze spotkanie -mój się troszkę przeraził jak mu powiedziałam,że troszeczkę sobie popłakałyśmy ale wiesz ucieszył jak powiedziałam,że to było pierwsze ale nie ostatnie nasze spotkanie. Szczególnie dziękuję za rozmowę o dzieciach dużo w nocy myślałam i chyba ze względu na nie jeszcze poczekam ze starankami aż się one nie otworzą a na razie będę trzymać kciuki za Ciebie&&&
No i oczywiście za wszystkie inne staraczki też:**
Powiedzcie mi jak u was w mieście jest organizowany 15 października bo na razie przeczytałam tylko,że coś się będzie dziać w Krakowie??