reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

aga_cina to ty cały czas na zwolnieniu jesteś??? Ja powinnam 6 wracać bo mi się macieżyński kończy ale jeszcze z urlopu biorę dwa tygodnie,jak sobie pomyślę,że znów mi się zacznie zapier....:(( Oj prorocze słowa Twojej szefowej nawet nie przypuszczała,że aż tak szybko ci się ułoży:))

Kochane pomożecie mi wybrać epitafium na pomniczek mam trzy i nie wiem na jaki się zdecydować
1. Gdyby miłość mogła uzdrawiać a łzy wskrzeszać żyłabyś córeczko wśród nas.
2.Nadzieja-została nam on ,że przemieniłaś się w pięknego anioła.
3.Patrzysz na Nas z góry a My żeby Cię zobaczyć sięgamy ponad chmury.

reklama
Mnie się urlop "macierzyński" (aktualnie nienawidzę tego sformułowania)skończył 4.sierpnia, potem wzięłam L4 do końca miesiąca, teraz do 23 mam urlop i też będe musiała wrócić :(Uwielbałam swoją pracę i ludzi a teraz nie chcę tam wracać.

Malinkaizi widzę, że mamy trochę wspólnego ze sobą. Obie mamy po 2 Aniołki w niebie, wybieramy podobny pomniczek i teraz epitafium. U Olguni na tabliczce na krzyżu jest "Gdyby miłość mogła uzdrawiać, a łzy wskrzeszać żyłabyś córeczko wsród nas...Rodzice". Na pomniku też zostanie raczej to samo. Tak więc ja zdecydowanie uważam, ten napis za najlepszy.

Malinka, ja jestem na macierzynskim. U nas trwa 52 tygodnie, ale w tym sa 3 miesiace bezplatne. Mi urlop platny konczy sie na poczatku listopada jakos i wroce na jeden dzien, a potem pojde na zwolnienie do konca roku. W styczniu wezme caly urlop, a potem bede mogla isc znowu na macierzynski. Taki mam plan :-) poki co nasza Pszczolka chyba silna, bo dzis tak mnie mdli, ze masakra. Tak mi sie chce czegos kwasnego, ze chyba dobiore sie do grzybkow marynowanych, ktorymi mialam uczcic usg. Jutro moze do polskiego sklepu sie wybierzemy, po kiszone.

dasia82, pierwsze dni w pracy beda ciezkie, ale pozniej bedzie lepiej :-) ja wczoraj bardzo dobrze czulam sie wsrod tych ludzi. Ogolnie lubilam to miejsce, ale w tej ciazy musze odpoczywac jak tylko sie da :-)

My w ksiedze pamiatkowej w kaplicy przyszpitalnej, tez napisalismy 'Gdyby milosc mogla uzdrawiac, a lzy wskrzeszac bylbys teraz z nami synku. Mama i Tata', a na tabliczce na cmentarzu: 'Na zawsze w sercach Mamusi i Tatusia xxx'

Bardzo trafne są wszystkie ale mnie ujął bardzo Twój temat "Ludzie marzą o Aniołach..." Przerobiłabym go troszeczkę pod siebie.

Ostatnia edycja:
aga_cina jak nic chłopak będzie:)
mamaszymusia2 Iwonko tyle chciałabym jeszcze mojej małej powiedzieć a nie mogę najchętniej to całą płytę bym zapisała żeby wyrazić co do niej czuję i co czuję po jej stracie:(

Malinkaizi mam ten sam problem co ty ale wydaje mi sie ze 3 jest najladniejszy

moze mi tez dziewczyny pomozecie:
1. Na progu życia los nieubłagany,
Zabrał nam Ciebie Nikolo Kochana,
A nasze serca co dla Ciebie biły,
Na zawsze będą za Tobą tęskniły.

2. Tęsknimy za Tobą Córeczko,
brakuje nam Ciebie.
Wierzymy, że kiedyś
Spotkamy się w Niebie

3. Choć moze teraz lepsze wiedziesz życie,
choc może jestes aniołem na niebie
Ależ czyz Stwórca ma Aniołów mało,
ze Ciebie jedno ukochane dziecię
odebrał rodzicom a cóż im zostało??
Tylko ból,rozpacz i pustka na swiecie...

4. Rozstałaś się córko
na czas dłuższy z nami
My mogiły twej pilnując
Zraszamy ją łzami

reklama
Do góry