reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Elomelo nasza kochana szczęścia , szczęścia i jeszcze raz szczęścia oraz spełnienia wszystkich marzeń :)

images

reklama
Elomelo kochana wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń , duzo miłosci i radosci , niech kazdy dzien przynosi ci same dobre rzeczy !!!!!
Tort_Urodzinowy_z_Pr_4T_medium.jpg

Hej Dziewczynki u mnie wszystko topnieje.Z daszków spadają bryły lodu....aż strach.

Wczoraj oglądałam program Prawdziwe życie.Było o mojej 17letniej kuzynce która została zamordowana 12 lat temu.Sprawcy nie znamy. Jeju wszystko powróciło. W dodatku pokazywali archiwalne wypowiedzi wujka który zmarł 5lat temu.Ola była jedynaczką.
I to pytanie...dlaczego?

Dla wszystkich dzieciaczków (*)

Dziękuję Wam dziewczynki za pamięć. Baaardzo mi miło, bardzo. Ogromnie sie cieszę, że jesteście ze mną, bo to taka okrąglutka rocznica. Od samego ranka moja Rodzinka przywitała mnie z życzeniami, teraz Wy. Czuje sie jakoś szczególnie. :-D

Gosiu, podczytywałam wczoraj co piszesz na innym wątku, niestety za późno, bo juz było po programie. Przykre to ... Przytulam

Dziewczyny - poczytajcie GMO - szokujące wyniki pierwszego długotrwałego i niezależnego badania

Ostatnia edycja:
Elomelo, samych radosnych chwil w życiu i oby słońce zawsze świeciło dla Ciebie, buziaków tysiące...
roze.jpeg
Mika, jeśli wynajmujesz mieszkanie legalnie, to nie powinnaś mieć problemów. Lokator ubiega się pewnie o dodatek mieszkaniowy z MOPSU, ale z tego co wiem to musi być spisana umowa najmu i przynajmniej kiedyś było tak, że starający się o dodatek musiał być zameldowany w tym mieszkaniu, np. na czas określony. Ale tak jak dziewczyny radzą, popytaj w Moopsie.

Gosiu, przykre to wszystko :-(o kuzynce, o zmarłym tak młodo księdzu...kurcze kolejny raz uświadamiam sobie jakie życie jest kruche, a my biedni, bo nie mamy wpływu na to co będzie...

Tak wszystko mam legalnie rozliczam sie z mieszkan w podatku chodzi mi o to ze ja nie chce nikogo meldowac juz raz wchodzilam do wlasnego mieszkania z policja bo lokatorzy nie chcieli wyjsc oni mi mowili ze ja musze wyrazic zgode na to aby pobierali dofinansowania wiem tylko tyle ze załatwili sobie niskie dochody i z racji tego maja dostac tylko po co tu moja zgoda ?????

Witam
u nas dziś cały czas pada...
Aga buziaki!!! Wpadaj częściej!
Elomelo wszystkiego co najlepsze!!! spełnienia wszystkich marzeń!!!
images

Julcia
[*]
[*][*
]
Karolek
[*]
[*]
[*]

Aniołeczki
[*]

Córeczko, kocham...