reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam i ja w tym Nowym Roku i mam nadzieje że dla wszystkich będzie dobrym choć trzynasty.

Gosiulek Bibi i ode mnie zdróweczka

Kaja faktycznie synek się uparł:-D dalej czekamy na wieści

A u nas nic nowego Lidii dzisiaj poszła do szkoły,Gabriel spi ,mój mąż na bezpłatnym urlopie prawdopodobnie cały styczen a ja się biorę do ogarniecia domku.

Pozdrawiam Was serdecznie!

Aniołeczki(*)(*)(*)

I ja witam się po wizycie lekarskiej :-) Mała ok, długa i troszkę mniejsza, przynajmniej nie pójdzie w matkę wielkości hipopotama :-D Teraz właśnie gotuję psu jedzenie i chyba odeśpię te wolne dni, nic mi sie nie chce :-)
Zdrówka dla chorowitek, a Tobie Bibi polecam *spam* i duże ilości soku z czarnej porzeczki, mnie pomogło.
Miłego dnia laseczki.

Aniołeczki (*)

Kaju z Filipka to niezły uparciuch, straszył mamusie, że tak szybko sie urodzi a teraz mu się nie śpieszy...dobrze mu w brzuszku...ale myslę, że to jeszcze chwilka i bedziesz rodzić.

Pola. Kindzi kciuki zaciśniete.

Dziewczyny bardzo mi przykro ale wczoraj nie zdążyłam przeczytać petycji i choróbsko wygrało...wszystko mnie boli i męczy kaszel, ale mężuś już do apteki pojechał, rosołek sobie ugotuje i myślę, że tak jak szybko przyszło tak szybko sobie pójdzie.

Molsza współczuje....cały miesiąc na bezpłatnym...

Gosiu a jak Wy? coś lepiej się czujecie?

Frogusiu zdrówka...

ostatnio popłakałam sobie z Sewerynem....bo tak siedzielismy i opowiadał mi o Filipku i pyta się czy pamietam jak on lubił się kąpać i jak przyjeżdali to kąpali się w trójkę....mówię mu że pamietam, a on łzy w oczach i takim trzęsącym się głosem mowi: Ja zawsze musiałem siedzieć do niego tyłem, bo Filipek odwracał się do Tobisia i bardziej lubił jego niż mnie"....sama się rozpłakałam po tych słowach, widzę jak bardzo mu brakuje Filipka i bardzo się złości jak Tobiś mówi że teraz będzie miał dwa dzidziusie wtedy Seweryn w złosci mówi mu ze będą 3 dzidziusie bo jeszcze Filip w Niebie....

kurde Bibiana to szkoda, że Cię dopadło... wygrzewasz się? Zdrowia i jeszcze raz zdrowia Tobie!

ale piękne to, co napisałaś, wzruszające do granic...

Ja już po rozmowie. Mam mieszane uczucia. Oczywiście dadzą znać hehehe. Nie wiem, może nic z tego nie będzie, tak by było najlepiej :) jeśli już mam zmienić pracę, to chciałabym na lepszą, zarówno pod względem finansowym, jak i warunków... ajjjj nie wiem, ciężko z tą pracą teraz...

kindzi, a moze jednak sie uda i dostaniesz ta prace. tego ci zycze!

ja juz w pracy... nie jest źle. nikt nie porusza tematu mojego dziecka i w sumie to mnie smuci, ale rozumiem też, że każdy się po prostu boi....

Pola jak ja wróciłam do pracy to ani razu nikt nie poruszył tematu Julki... też było mi przykro, ale wiem, że oni nie wiedzieli jak się zachować i po prostu nie podejmowali tego tematu, żeby czasem przykrości mi nie zrobić.

Bibi niesamowity jest ten Seweryn...

Bishopka gratruluję udanej wizyty...cieszęsię, że u małej wszystko dobrze

witam dziewczynki w nowym roku:)
dopiero dzis jestem polaczona ze swiatem:)
u mnie staranka poszly pelna para ... :)
a date slubu mamy na 27.04 :)

wszystkim anioleczkom (*)(*)(*)(*)(*)
syneczku malenki(*)(*)(*)
na sylwestra poszlam do Michalka na cmentarz a nad nim strzelaly petardy ... a ja sie znow poryczalam ... i tak sobie pomyslalam ze nie jest sam i razem na nie patrzymy...
ps. Gosienko mi przedwczoraj... tez snilo sie ze urodzilam coreczke ...byla taka duza sliczna , przystawialam ja do karmienia heh:)

Ostatnia edycja:
Pola to tak jest, że się ludzie boją poruszać takie tematy, nie wiedzą co powiedzieć...a już lepiej, żeby milczeli, niż jakąś głupotę strzelili :) tak właśnie jak kaja napisała...
mam nadzieję, że ten rok przyniesie zmianę pracy :D byle nie na jeszcze gorszą :D

reklama
Do góry