reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

gdyby nie to, że straciłam dziecko, nie poznałabym Was.
Taka myśl mnie naszła.
Nie twierdzę, ze to lepiej i że to dobrze, że straciłam fasolkę, ale może tak jest, że wszystko dzieje się z jakiejś przyczyny i naprawdę ma sens...

Mamo Natalki ​jak się czujesz?

reklama
Mamo Natalki, a czy Ty już miałaś ginko-wizytację? Zapewne to już gdzieś 6-7 tydzień :):):) Jak się czujesz kochana? Mdłości już Cie dopadły? :D Tylko proszę mi się nie przemęczać w porządkach i przygotowaniach świątecznych!!!!

Syneczku mój najdroższy... Ty wiesz wszystko... Wszystkiego najlepszego w dniu trzecich urodzinek:*
[*]

Andrzejku- dla Ciebie również światełeczko na kolejną rocznicę
[*]

Buziaki dla każdej z Was:*
Miłego dnia.

Witam

ja dzis i jutro wolne a w niedziele do pracy .. tak wiec te dwa dni bede miałą wypoełnione po brzegi ... mam tyle rzeczy do zrobienia a czasu tak mało ...:-(

Piotrusiu malenki kolorowe baloniki dla Ciebie (*) dbaja o rodzicow i suemichaj sie do nich zwłaszcza dzis :*
baloniki_2.gif

Januszku (*)
Karolku syneczku moj kochany(*)
Aniołeczki (*)
Fasolinki(*)

Piotrusiu (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
To Twoje 3 urodziny!
Już duży Aniołek z Ciebie!!!!
cioteczka tekla - Aniolkowa mama Kaspianka i Dominika przesyła Ci konika na biegunach!
Zobacz załącznik 524957

Kaspianku, Dominiku mama bardzo was kocha, a to światełka dla was skarbeczki - (*)(*)(*)
Aniołkowa bando (*)(*)(*)

reklama
Piotrusiu na Twoje urodzinki milion światełek (*)(*)(*)(*)(*)(*) nie szalejcie za bardzo na tej imprezie, poslij mamusi Anielskie buziaki :tak::tak::tak:

Andrzejku (*)(*)(*)(*)(*) opiekuj sie mamusią, udanej imprezy, pewnie duzo huku w Niebie będzie....

Aniołkowa bando (*) bawcie sie dobrze na urodzinkach u Piotrusia

Ostatnia edycja:
Do góry