reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Dziewczynki ja nic ostatnio nie piszę bo się ciulowo czuję...taka niespełniona,zawiedziona,niepełna...
Bibianko a Ty gdzie jesteś?
Bibianko a Ty gdzie jesteś?
witam
Bartkowa kochana GRATULACJE!!!!
Gosiulek przytulam cie mocno i głowka do gory kochana:*
a ja lezez w łozeczku z notbookiem i ogladam powtorki Kuchennych rewolucji..:-) wtorek zbliza sie nieubłaganie szybko .. i moj strach tez jest coraz wiekszy...ale wiem ze bedziecie w tym dniu razem zemna...i to dodaje mi sił:-)
Bartkowa kochana GRATULACJE!!!!
Gosiulek przytulam cie mocno i głowka do gory kochana:*
a ja lezez w łozeczku z notbookiem i ogladam powtorki Kuchennych rewolucji..:-) wtorek zbliza sie nieubłaganie szybko .. i moj strach tez jest coraz wiekszy...ale wiem ze bedziecie w tym dniu razem zemna...i to dodaje mi sił:-)
gosiulek73
mama K&K&A
Zobaczysz Kochana że będzie dobrze

sylwetka74
Fanka BB :)
Gosiu przytulam mocno
Monila bedzie dobrze, nie ma innej opcji!!!!
Monila bedzie dobrze, nie ma innej opcji!!!!
gosiulek73
mama K&K&A
Juditka witamy Cię gorąc
czywiście że możesz. Napisz cos więcej o sobie.
Dla twojego maleństwa (*)
Dla twojego maleństwa (*)
kaja2010
Fanka BB :)
Witam się i żegnam za razem, bo uciekam do pracy. Bartkowa gratulacje!!! Fajnie, że już masz to za sobą.
Miłego dnia dziewczyny.
Światełka dla Naszych Aniołków
[*]
[*]
[*].
Miłego dnia dziewczyny.
Światełka dla Naszych Aniołków
[*]
[*]
[*].
reklama
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
Witam wszystkie dziewczyny i nasze Wspaniałe Aniołeczki :*
Jestem w pracy i czau na pisanie mi brak, ale witam się z Wami, dla bartkowej gratuluję ogromnie!!! Gosieńkę przytulam z całych sił, za Monilę i jej bąbelka trzymam kciuki, Juditkę witam wśród nas i życzę wiele wiele sił do życia i walki o szczęście... Dla mamuś oczekujących dzidzi wirtualne przytulaski do brzuszka i spokoju:*
Dla reszty również całuski i uściski, trzymajcie się Kochane:******
Miłego dnia!
Jestem w pracy i czau na pisanie mi brak, ale witam się z Wami, dla bartkowej gratuluję ogromnie!!! Gosieńkę przytulam z całych sił, za Monilę i jej bąbelka trzymam kciuki, Juditkę witam wśród nas i życzę wiele wiele sił do życia i walki o szczęście... Dla mamuś oczekujących dzidzi wirtualne przytulaski do brzuszka i spokoju:*
Dla reszty również całuski i uściski, trzymajcie się Kochane:******
Miłego dnia!
Podziel się: