reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
witajcie
moge sie do was przyłaczyc ??
ja straciłam swoja coreczke prawie 8 lat temu :-(
ale mimo tego ze moja druga coreczka urodzila sie prawie 6 lat po stracie mojej pierwszej Patrycji

to wciąż tak samo boli .......
niewiem czy moge tu napisac bo moja coreczka sie " nie urodzila "
zmarła w 16 tyg ciąży

Witam....

Gosilek dziekuje bardzo za te piekne słowa...nie wiem moze to zbieg okolicznosci..ale czuje jakby te słowa były od Karolka.. dzis mija 8 miesiecy od jego narodzin... :-(

przepraszma was kochane ze sie nie odzywałam troszke ale troszku zle mi było... :-(ale podczytywałąm was cały czas...

ja zaniedługo ide do Karolka zmienic mu dekoracje.. wszystkie swiateczne ozdoby posciagam i choinke tez wezne a wzamian dam mu sliczne kwiatki..

w domu choinke rozebrałam juz w sobote... tak pusto bez niej i tak mi ciezko bez Karolkowej bombki...:-(

pchelka10.05 dla nas Aniołkowych mam już od zobaczenie dwóch kreseczek to jest nasze dziecko i nic tego nie zmieni ja straciłam dwa aniołki pierwszy w 10 tc i wierz mi bardzo mi jej brakuje.Śliczną masz córeczkę Patrycja pewnie też jest tak piękna jak jej siostra Nicola.
Monila uprzedzam,że możesz mieć problem z zabraniem rzeczy od Karolka mi się to nie udało u Nicoli wszystko przymarzło do pomniczka muszę czekać aż się ociepli.
sylwetka74 światełko dla Kubusia . Mam nadzieję,że już się pozbierałaś.
mamaszymusia2 Iwonko mam nadzieje na Twoje pogodzenie z mężem a najprzyjemniej godzi się w łóżku;) Kochana tyle razem już przeszliście nie popsujcie tego proszę cię!!!!!!!

U mnie mała zmiana o ciąży się dowiedziała teściowa tzn sama się domyśliła i mnie zapytała
:szok: w sumie to się cieszę ale zabrakło mi od niej zapewnienia,że teraz to na pewno będzie dobrze powiedziała mi tylko,że muszę na siebie uważa tak jakbym od trzech lat robiła coś zupełnie innego;(

Malinka kochana u mnie na szczescie nic nie poprzymarzało...i z łątwoscia wszystko posciagałam..:-)
kochana ale my wiemy ze teraz bedzie dobrze i nic tego nie zmieni;*

jejciu ale tam zimno..brrr...teraz grzeje sie pyszna herbatka..i zaniedługo do pracy:-)

reklama
No to masz dobrze nasza Nicolka leży pod drzewem i z gałęzi pewnie kapie na pomniczek przyszły mrozy i niestety musiałabym siłą odrywać a nie chcę tego robić ale za to mamy tak pięknie nasłonecznione miejsce,że mimo,że trochę tam stoimy, sprzątamy to zawsze jak wracamy jest nam cieplutko.Kochane w naszej zaprzyjażnionej grupie dodałam nową dyskusję żeby każda z nas dodała tam datę urodzin o odejścia naszego aniołka i jak ma to zdjęcie-jak nie to tak jak ja to zrobiłam jakiś obrazek. U mnie dziś ksiądz będzie po kolędzie boję się tego spotkania bo w zeszłym roku jak był u nas to byłam w ciąży jak mnie zapyta o dziecko to się rozłoże
empty.gif
Zobacz załącznik 431431

Do góry