reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
agnieszka ja tez juz jestem glodna przez ciebie:)

dziewczyna o ktorej wam wczoraj pisalam urodzila dziewczynke wazy 3100g, ale sie ciesze a z drugiej strony jej bardzo zazdroszcze wiem ze nie powinnam ale ja tez bym chciala zeby moja Córeczka byla ze mna

Hej wszystkim :)

sylwetka- ja nie czuję żebym miała być pierwsza w kolejności ;) Ale tej małpy @ dalej nie ma... A to już 43 dzień cyklu :( Ja mam długie do 40 dni, ale to już naprawdę za długo. Muszę się chyba do lekarza wybrać, ale kompletnie nie mam kasy:( U fryzjera od maja nie byłam... I nie zapowiada się żeby iść. Cienko ostatnimi czasy u nas. No, ale może będzie lepiej kiedyś , mam taką nadzieję.

Zrobiłam sobie kawę właśnie, więc piję i życzę Wam miłego dzionka!
Buźka dziewczyny, a dla naszych Aniołeczków światełko
[*]
.

reklama
Do góry