reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

zrobilam sie optymistka i ciesze sie z kazdej chwili po tym wypadku bo jakims cudem(oczywiscie to Andrzejka sprawka) nic sie nam powaznego nie stalo poza samochodem nie do naprawy ale on jest nie wazny najwazniejsze ze zrozumialam ze zycie po pierwsze jest krotkie a po drugie jestem zdania co ma byc to bedzie na nic nie mamy wplywu wiec po co sie martwic wole usmiechac sie i cieszyc z tego co mam
i wam tez zycze takiego pogladu na swiat bo szczerze od nowego roku sama siebie nie poznaje heh:)

reklama
Tak,też przez cc ponieważ miałam robione dwoma metodami ze względu na zagrożenie życia (pierwsza ciąża).Dlatego każda kolejna ciąża musi u mnie być zakończona cc.
Monila bedzie dobrze.Ja tez strasznie się bałam,strasznie...ale to już jest wpisane w nasze życie po takich przejściach.

ciesze sie ze zarazam optymizmem:)_
jeszcze mam maly plan uratowac komus zycie ale troche sie boje...
wszyscy mowia ze jeste szurnieta ale jakos od dawna czuje ze wlasnie musze to zrobic... zostac dawca szpiku... co wy o tym myslicie??

dziekuje kochana..wiem ze zawsze sie bede juz bac ale wiem tez ze jesli nie sprobuje to sie nie przekonam jak to bedzie...bo takie gdybanie ze a moze ebdzie dobrze a moze bedzie zle doprowadza mnie do szału..im wiecej o tym wszystkim mysle tym bardziej sie boja.. ale kurcze przeciez cche miec jeszcze dzieci...musze zaczac myslkec pozytywnie bo wiem ze moje pesymistyczne myslenie wcale mi nie pomaga...tak wiec od dzis staram sie myslec jak najbardziej pozytywnie

agnieszka ja mysle ze to dobry pomysł!!!

Cześć Dziewczęta
Korzystam z ferii i śpię do bólu :-)

Monila, kochana ty nie myśl tylko do roboty sie zabieraj i pamiętaj, że (jak to mówił mój wujek -lekarz) dzieci się nie robi glową tylko czymś innym. I masz rozkaz, żeby myślec pozytywnie, bo jak nie to cię znajdę i nakopię!!!!!!

Agnieszka super pomysł. Ja niestety nie mogę zostać żadnym dawcą bo mam dodatni HBS.

Dziewczynki wszystkim miłego dnia, a dla naszych Aniołkow światełka [*******]

Agnieszka dlaczego masz stracha? chodzi Ci o samo pobieranie? To jest absolutnie bezpieczne dla Twojego zdrowia i robi się to w znieczuleniu miejscowym. Wiem, bo moja koleżanka była dawcą szpiku dla swojego brata

sylwetka no to sie usmiałam...:-D
jak tam synus sie ma?

agnieszka musisz porobic wszystkie badania i jak bedzie ok to jak najbardziej mozesz ratowac czyjes zycie...ja kiedys ogłosiłam mojej rodzinie ze jezeli zmarłabym to maja pozwolic na pobranie moich narzadow..jesli miałyby komus pomuc...

reklama
witam sie i ja z Wami

Monila
bedziesz sie bala, ja tez sie boje jak to bedzie, czy znowu strace swoje malenstwo ale mam nadzieje ze sie uda :-)

agnieszka ja tez mysle ze to donry jest pomysl ze szpikiem

Do góry