reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Teraz w Białej to po prostu Dziki Zachód jest. Wszyscy się śmiali jak mówilam że do takiego szpitalnego Hilltona trafiliśmy. Gosia cuda cudeńka. A dzieki temu, że jest to oddział WOŚP to Owsiak na pewno będzie zaopatrywał w najlepszy sprzęt. Zresztą takich oddziałów jest tylko 7 w całej Polsce

Witam was kochane...

u nas dzis pochmurno...ehh a miał byc sniegowy weekend...dzis znowu miałam sen o zaniedbanym grobku mojego syneczka...:-(

Witam i ja. Zazdroszcze wam ze snia wam sie wasze dzieci. Mi moja Mati snila sie tylko 2 razy i to tylko martwa. Nie odwiedza mnie w snach.

Wracajac do temtu przerwania ciazy jesli dziecko ma wady, ja jestem za ,nie potepiam tych ludzi. Nie kazdego po prostu stac na zapewnienie takiemu dziecku nalezytej opieki medycznej, rechabilitacyjnej oraz na odpowiednie wyposazenie domu. Bo wiadomo ze to wszystko sporo kosztuje, a jak dziecko ciezko chore to jeden z rodzicow musi opiekowac sie nim stale 24h na dobe. A w Polsce obowiazuje tylko wytarty slogan "obrona zycia poczetego" a co pozniej juz nikogo nie interesuje. Krzycza tylko ze terminacja ciazy to zabojstwo , ale jak ktos urodzi chore dziecko to moze tylko liczyc na siebie bo z nikad pomocy.

Gosilek popieram cie!!!!!

za godzinke zmykam do pracdy wiec wpadne po pracy albo jutro:) miłego weekendu dziewczyny

Ostatnia edycja:
Nie mamy prawa zabijać żadnego człowieka...

To może na początku wygląda zbyt prosto ale wiem jak później męczą tych rodziców wyrzuty sumienia....
Jak ciężko im żyć i jak chcieliby cofnąć czas...
Taki paradoks.

Bardzo często zdarza się tak że jeśli rodzi się dziecko z duzymi wadami po porodzie umiera a wtedy sytuacja wygląda inaczej...

Ja zostawiłam tę sprawę Panu Bogu...

reklama
Ja w boga nie wierze.

A dziecko jak umiera po porodzie to tez w wiekszosci przypadkow jest to smierc w cierpieniu.

Ja osobiscie nie narazilabym moich zyjacych dzieci, aby kolejny raz przechodzily przez to co bylo po smierci Matyldy. To jak one cierpialy, jak nawet obwinialy siebie jest nie do opisania. Psycholog mial problem, aby sobie z tym poradzic i sadze ze do konca nie jest tak jak powinno.

Do góry