reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

fionka suuuuuuper wyniki oki wiec wszystko ladnie idzie ku dobremu trzymam kciukaski za II kreseczki :)

eska u Ciebie tez wszystko ladnie sie uklada nic tylko wyczekiwac malenstwa :) a aniolki przesliczne to przez internet zamawialas ?

Ja wlasnie zakupie wrzosiec jest troszke gestrzy niz wrzos i ma wiecej kwiatuszkow a zaraz lukam na ta stronke co eska podalas bo nie moge sie napatrzec na te aniolki

reklama
fionka - bardzoo się cieszę, że wyniki są dobre ;)

Dziewczyny miesiąc szybko minie i nim się obejrzycie zaczniecie staranka :)

eska - śliczne te aniołki :* mnie też korci ,żeby coś kupić ... ;)

A co do kwiatków, ja się kompletnie nie znam:((

eska ​ladne ladne ja niestety tez musze cs poszukac na necie bo u mnie ciezko z takimi ladnymi zniczami a jeszcze dla dziecka to tylko pare do wyboru a jednak chcialabym zeby to byl aniolek stronke sobie zapisalam jak mi dadza znac ze nagrobek gotowy to bede wszystko szykowac zeby moj synus mial pieknie

Eska cudowne aniołeczki :)

u nas jest ok :-) pierwsze bardzo dobrze wyczuwalne ruchy maluszka były pare dni temu i od tej pory maluszek daje znac ze jest ;-)

Staraczki kochana wszytko bedzie dobrze zobaczycie zaniedługo i wy pochwalicie sie swoimi tesciorami :-) zycze wam tego z całego serca :* &&&&

Syneczku(*)
Aniołeczki(*)

Monila maluszek daje znac o sobie :) , ja pierwsze ruchy poczulam jak bylam w 19tyg silny/na kruszynka Ci rosnie a wiesz kto u Ciebie mieszka czy nie chcesz wiedziec??

Patrizia - dla informacji nie wrzosiec tylko wrzos bo one kwitną późnym latem i jesienią natomiast wrzoście sa bardzo podobne tylko kwiatuszki mają większe i kwitną w maju - podobne roślinki ale jest różnica.
Ja też kupiłam synkowi wrzosy teraz jest tyle odmian że wybrałam białe i ciemno różowe z szrozielonymi pędami są piękne jak zrobię zdjęcia to się pochwalę
Fajna ta stronka z aniołami choć u synka i tak jest ich sporo ale może coś ładnego na jesień się przyda

Dziewczynki trzymam kciuki u mnie małpa @ i to tydzień wcześniej mały ma katar ... cudnie po prostu więc
dobranoc

doczytam was tylko do końca

Aniołki buziaczki i światełka najjaśniejsze (****************
)

Dorka dobranoc i kurujcie się nam
Monila super, ja już marzę o tym uczuciu powiem szczerze....jest najpiękniejsze pod słońcem i oddałabym za nie wszystko
Patrizia u mnie niestety też nic nie ma toteż skusiłam się na zamówienie z tamtąd bo jakoś na allegro nic mnie nie urzekło bardzo

reklama
Hej :*

Monila - gratuluję ruchów;) to cudowne uczucie! Mój Staś bardzo późno dał o sobie znać, bo po 20 tyg. Ale było warto ttylllllleee czekać;))
Dorka - w takim razie zdrówka :*

A ja się zastanawiam co robić dalej, kończy mi się L4,do pracy nie chce wracać, nie wyobrażam sobie tego.. I nie wiem czy jak pójdę do pierwszego lepszego psychiatry to on da mi zwolnienie czy też nie :(

Światełka dla Was Aniołeczki
[*]
Światełka dla Ciebie Syneczku
[*]
[*]
[*]

Do góry