reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Sylwetka swiateło dla Kubusia w ta mała rocznice
[*]...przytulam Cie mocno kochana

aga_cin zgadzam sie z malinka...nie czytaj złych wiadomosci i myśl
pozytywnie... wszystko bedzie dobrze zobaczysz:-)

wiec tak pisałam ostatnio ze nei wiem co mezowi kupic pod choinke.. no i probelm sie rozwaiazał.. zamowiłam mezowi nowa karte graficzna do komputera bo nasza juz szwankowała... a ze maz uwielbia komputery i przy nich tez pracuje to prezent trafiony ....:-) tak mysle ze jeszcze cos drobnego mu dokupie..

bibiabka kochana zdrowka!!

Bibianka, dla Filipka
[*] bądź silna!
Ja też już mam dość. Kacper po antybiotykach ma migdały w drożdzakach.Dostał flucorte ale jest jeszcze gorzej.We wtorek zmieniła na nystatynę ale jakoś poprawy nie widzę. Strasznie się boję żeby to nie było nic gorszego.Żeby mu już to przeszło....
gosiulek, mam nadzieję, ze nowy lek pomoze, mały juz tak długo choruje
zdrówka życzę!
sylwetka przytulam.. jutro będzie lepszy dzien

pozdrawiam was wszystkie dziewczynki! miłego weekendu zyczę, nie przepracujcie się za bardzo w przedswiątecznym szale!

my zawsze co roku ubieramy choinkę (co prawda sztuczną, ale lepsze to niz nic) na pomyślny nowy rok
organizowalam pyszną swiąteczną kolację i zapraszalam znajomych
teraz nie mam natchnienia..

mąz nawet kupił małemu czerwony dresik z napisem Marry Christmass; chcielismy wysłac jego zdjęcia w tym ubranku mojej rodzinie w Polsce z zyczeniami... ach...

Dzień dobry dziewczynki a właściwie to dzień okropny włączyłam bb i na dzień dobry uderzyła mnie wiadomość o śmierci jednej z Lipcóweczek do których należałam. Nie wiem co się stało ale nie żyje -rozumiecie to???- w lipcu urodziła dziecko a teraz jej nie ma kolejna mama i dziecko rozdzielone.
Gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak,to ogromna tragedia szczególnie dla dzieci....
[*]

A ja Wam coś powiem.Wczoraj skończyłam czytać Niebo istnieje naprawdę i wiecie co? Jestem szczęśliwa.Jestem szczęśliwa bo moje dziecko jest szczęśliwe,jest w niebie.Nie cierpi tu na ziemi....Zasłużyło sobie już na niebo!!!!
Wiemy jak jest na świecie....ból,cierpienie,niesprawiedliwość.Owszem życie jest piękne ale ile natrudzić się trzeba...a moje dziecko omijając to wszystko poszło sobie TAM gdzie i my zdążamy.Mój mądry synuś wiedział co najlepsze....
Czekaj na mnie tam moje Słoneczko a wtedy będziemy już na zawsze razem...
Muszę być tylko lepsza,jeszcze lepiej przeżywać to życie żeby moje dziecko było dumne z mamusi,żebym jak najszybciej bez zbędnych krętych dróg dotarła do mojego synka....

Dużo nadziei Kochane życzę....

Witam...u mnie juz duzo lepiej ze zdrowkiem...własnie wrociłam od KArolka.. i wiecie co doznałąm szoku..... Obok moejgo Syneczka jest wykopana dziura dla kolejnego aniołeczka..:-( ehh takie to przykre popłakałąm sie jak ja zobaczyła..:-( nie rozumiem tego swiata..;( ehhhh

[*] swiatełko dla naszych maluszkow i wszytskich aniołkow tam w niebie

[*] a to dla Mailuj...ehh tak nie powinno byc..

reklama
dla Mailuj
[*]
[*]
[*]

Monila wiem jak to jest kolo mojej Niuni jest wykopane 18 grobkow z czego slyszalam "tak na zapas" co oni chca zeby jeszcze tyle dzieciatek tam bylo??!! chyba zwariowali

ja wlasnie robie bombke z imieniem Nikoli... bomba jest przezroczysta i robie złoty napis mamnadzieje ze bedzie ladnie jak bedzie gotowa to wstawie zdjecie:)

Do góry