reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

I oby tak dalej Aga...niech maluszek rośnie duży, a kolejne tygodnie szybko mijają

Oj jak wszystkim staraczkom się uda, a uda się na pewno to niezła gromadka nam się uzbiera :)

Za kilka dni pewnie znowu się łzy poleją...dzień matki, potem dzień dziecka :(

reklama
Aga to dobrze, że wszystko ok :)

No, niedługo Dzień Matki i Dzień Dziecka, może już pisałam, pamiętam jak w zeszłym roku mój tata mi życzył, żebym urodziła córeczkę, bo on też ma pierwszą córeczkę i tak ma być :) ... nie mam pytań... ja się strasznie boje nadchodzącego miesiąca.

Damy radę ,bo tak naprawdę nie ma silniejszych kobiet niż Aniołkowe. Upadamy, podnosimy się i tak bez końca... Niedawno dostałam maila od dziewczyny, która też jest aniołkową mamą i podczytuje mojego bloga. Napisała mi że teraz niczego już się nie boi i nic jej nie złamie, bo najgorsze w życiu już przeżyła

Sylwuś i ma rację ta Twoja czytelniczka.
Ja też ostatnio myślałam o tych dniach. Wczoraj nawet na zebraniu w szkole jak dzieci najmłodsze biegły z kwiatkami dla mam łezka mi się zakręciła. Ale zaraz pomyślałam, że u nas będzie odwrotnie. To ja zaniosę mojej kruszynie kwiatki, a On jak będzie chciał, to może mi się przyśni...
Takie wyrzuty sumienia mam, bo śnił mi się Filipek Bibi i chciał mi coś powiedzieć, a ja zaczełam na niego krzyczeć...i sie obudziłam...a wiedziałam, czułam w snie, ze jest aniołkiem i chce porozmawiać na temat WOjtusia...tak żałuję, ze krzyczałam w tym śnie...a nawet wtedy nie wiedziałam, ze to Filipek, dopiero jak zdjecie u Bibi zobaczyłam, tylko starszy był...i takie loczki fajne miał :-) Ale może kiedyś będzie mi dane porozmawiać spokojnie...

Kindzi- masz absolutną rację, nie wiem, co bym bez Was zrobiła!!!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry

dzien_dobry_zycze_dnia_pelnego_ciepla_i_slonca_1.jpg

u nas brak słonca ,pchmurno i zimno wrrr .. jedziemy dzis z tesciowa po " włosy " ehhh
wczraj chemie przeszła jak narazie dobrze ... ale to dopiero pierwsza wiec zobaczymy jak bedzie dalej ..

Syneczku (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Monila-skad ty takie piękne uśmiechy bierzesz, jak się ogląda taką kartkę to uśmiech sam się pojawia :-)

Mamo Natalki- ja też mam wrazenie, ze na dworze konwalie dłuzej stoją...poza tym moje jakieś oszykane, bo zapach mają bardzo delikatny :-(

Kindzi-brak słów...nawet nie wiem co napisać, aby to skomentować...po prostu nie wiem...:no::wściekła/y::angry:

Do góry