reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
Mamo Szymusia najlepiej napisz do kupujacego podajac powód zniszczenie. Ja też tak miałam, ze kupiłam, zapłaciłam, a sprzedajacy podał powód kradzież/zniszczenie przedmiotu i allegro oddało mu nawet prowizję.
M
Margomari
Gość
witam wieczorową porą
Nareszcie wróciłam do siebie po odwiedzeniu rodziców i siostry. Witam nową aniołkową mamę. Zapalam światełko dla Zosi (*)
Dziewczyny pytałyście mnie co za leki biorę. Ginekolog i psycholog wysłali mnie do psychiatry a ten stwierdził u mnie zespół stresu pourazowego i konieczność brania leków. W sumie się dziwie że jeszcze po tym wszystkim nie zwariowałam. Najpierw leżałam przez kilka miesięcy plackiem, później powiedzieli mi że urodzę martwe dziecko. Po 36 godzinach urodziła się Ala. Dziecko urodziło się za wcześnie ale dawało sobie radę przez 34 dni, później zakażenie szpitalne, śmierć maluszka i pogrzeb. Dawałam radę do pogrzebu ale później jakby mnie ktoś walnął w głowę. Biorę antydepresanty minimalne dawki - setaloft rano i miansec wieczorem. Leki na sen brałam jakoś przez pierwsze 2 tyg. Teraz już nie muszę. We wt mam koleją wizytę u psychiatry i pewnie zacznie mi je powoli odstawiać żebym w końcu mogła przestać je przyjmować. Po śmierci malutkiej byłam u psychologa ale jakoś mi to nic nie pomagało.
Nareszcie wróciłam do siebie po odwiedzeniu rodziców i siostry. Witam nową aniołkową mamę. Zapalam światełko dla Zosi (*)
Dziewczyny pytałyście mnie co za leki biorę. Ginekolog i psycholog wysłali mnie do psychiatry a ten stwierdził u mnie zespół stresu pourazowego i konieczność brania leków. W sumie się dziwie że jeszcze po tym wszystkim nie zwariowałam. Najpierw leżałam przez kilka miesięcy plackiem, później powiedzieli mi że urodzę martwe dziecko. Po 36 godzinach urodziła się Ala. Dziecko urodziło się za wcześnie ale dawało sobie radę przez 34 dni, później zakażenie szpitalne, śmierć maluszka i pogrzeb. Dawałam radę do pogrzebu ale później jakby mnie ktoś walnął w głowę. Biorę antydepresanty minimalne dawki - setaloft rano i miansec wieczorem. Leki na sen brałam jakoś przez pierwsze 2 tyg. Teraz już nie muszę. We wt mam koleją wizytę u psychiatry i pewnie zacznie mi je powoli odstawiać żebym w końcu mogła przestać je przyjmować. Po śmierci malutkiej byłam u psychologa ale jakoś mi to nic nie pomagało.
mamaszymusia2
Margomari, mam nadzieję że nasze forum będzie najlepszą terapią. Życzę Ci tego. Z doświadczenia wiem, że jest ale cóż przekonaj się sama.
M
Margomari
Gość
Rozmowa z Wami tutaj bardzo mi pomaga. Także dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna,
Smerfetka*
dziewczynki :*
Przepraszam ze troszke mnie mniej ale myslami jestem z Wami :*
Aniołeczki malutkie (*)
Amelko,mamusia Kocha Cię nad życie (*)
Fasolinki zdrowka ***
Przepraszam ze troszke mnie mniej ale myslami jestem z Wami :*
Aniołeczki malutkie (*)
Amelko,mamusia Kocha Cię nad życie (*)
Fasolinki zdrowka ***
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
Deboro witam Cię i ja wśród Aniołkowych Mam. Dla Zosi
[*]
[*]
Monia mam nadzieję że u ciebie będzie coraz lepiej *
Margomari tak jak napisała Iwonka my jesteśmy najlepszą terapią
Dla Naszych Aniołeczków Kochanych
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Monia mam nadzieję że u ciebie będzie coraz lepiej *
Margomari tak jak napisała Iwonka my jesteśmy najlepszą terapią
Dla Naszych Aniołeczków Kochanych
[*]
[*]
[*]
reklama
wiola20121119
Przecież po to tu jesteśmy, aby się wspierać nawzajem. Każda ma swoje wzloty i upadki...ale razem zawsze łatwiej.
Podziel się: