reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Cześć dziewczynki ;)

Ja tez dostałam równo po 28 dniach od Cc

Sylwus strasznie nieodpowiedzialne te koleżanki. Dobrze ze juz jest ok. Jak po remanencie?

Bibi cieszę sie ze u Was ok i parka...;)

Synku (***)
Aniolkowa bando (***)

reklama
Ojjjj Wiola to mnie już boli :) ja miałam też wyrywaną 8, miałam fajną panią chirurg, ale ja się tak bałam, że płacz był i histeria :D asystentka mnie za rękę trzymała. Powodzenia :)

Kindzi ja mam to samo jak słysze dentysta :-D ale musze w końcu wybrać sie na te usuwanie kamienia....jakoś mi nie po drodze :-D a 8 też muszę wyrwać, bo przez nie zęby mi się wykrzywiły, nie wszystkie ale 4 :baffled:

Wiolu także trzymam kciuki:-):-)

Bishopka cieszę się, że moja ciąża przyczyniła się do odbrażenia sie na Boga

ja też mam do wyrwania cztery ósemki, jedna łatwa, a reszta ponoć chirurgicznie. Tak mowił poprzedni dentysta ( chciał skasować po 400 zł od jednej), dzisiaj ide do innego, poleconego i sprawdzonego przez kolegę. usunąć na pewno je muszę, bo też mi sie od nich zęby wykrzywiły. Poza tym dziasła siadają, szyjki sie odsłaniają.
Tak sie zastanawiam, przed odejsciem wód dziąsła miałam strasznie spuchnięte, krwawiły, ponoc to w ciaży normalne, ale moze zęby sie przyłożyły do tego zakazenia. wiem, ze to nic nie zmieni, ale cały czas szukam przyczyny, skąd nagle to zakażenie, w szpitalu nic nie znaleźli. Inne dziewczyny mówiły, ze przeziebienie, zapalenie ucha, zapalenie pęcherza itd...a ja nadal nie wiem.

Dziewczyny na wątku wcześniaczym korespondowałam z mamą Kacperka, wcześniaczka, właśnie przeczytałam wpis, ze wczoraj dołączył do naszej Aniołkowej Bandy

(*) Kacperku śpij spokojnie Aniołku

Dla Kacperka(*)
Alanku(*)
Nasze Aniołeczki(*)
......
Wczesniej sie nie przywitałam z nowymi aniołkowymi Mamusiami. Zatem nadrabiam zaległosci.

Wiolus, zapros ja do nas.

reklama
Cześc Dziewczynki

Dopiero wróciłam do domu, jestem wykończona.

Boże kolejny Aniołek z wcześniaczego wątku :-( Myślałam, że Kacperkowi się uda, bo miał naprawdę dobry start jak na wcześniaka.

Kacperku
[*] i Aniołkowa Bando
[*]

Do góry