reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Moje dziecko też miało mieć na imię Alicja...
Strasznie mi przykro... światełko dla Twojego Aniołka
[*] gdybyś chciała się wyżalić, wykrzyczeć, wypłakać, to śmiało możesz tu pisać. Postaramy się pomóc...

Dziękuję Wam bardzo...

gosiulek73 - miałam bardzo słabe wyniki krwi, lekarze stwierdzili że groził mi zator poza tym ciągle krwawiłam ale teraz żaden z lekarzy nie jest mi w stanie teraz odpowiedzieć co tak naprawdę się stało..

Kurcze dziwne to jest. Ja brałam na to clexan. Krwawiłam od 21tyg. dzień w dzień.Leżałam plackiem dwa miesiące.
Jak oni mogli wydać wyrok? jak mogli powiedzieć że dziecko i tak umrze. Normalnie cholera mnie bierze. Wybaczcie.
Moze się mylę ale nie rozumiem takich decyzji lekarzy.Zwłaszcza że dziecko urodziło się zdrowe.Cóż teraz moga powiedzieć? Przyznać sie do błedu,winy?

Chociaż miałam bardzo złe doświadczenia z lekarzami to do końca życia będę wdzięczna lekarzom z Białej i z Międzylesia, że tak walczyli o Kubę. Ordynator z Białej to lekarz z powołania, Anioł w białym Fartuchu, tak samo jak nasza prof z CZD. Oni walczyli o Kubę do końca do jego ostatniego oddechu. Jak pojechaliśmy do CZD po śmierci Kuby to prof powiedziała, że gdyby zwalczył tą ostatnią infekcje to wysłałaby Kubusia za granicę bo tam już leczą dysplazję komórkami macierzystymi. niestey Kropkowi zabrakło sił do walki

reklama
Sylwus tak dr. Haidar to lekarz anioł. O Karolka też walczył do ostatniego oddechu. Całą noc pompował w niego tlen by żył,by oddychał.wtedy się udało. Na drugi dzień bolała go ręka ale nie poddał się.

Do góry