reklama
witam was kochane
MAlinka kochana bardzo ci gratuluje!!! i wierze ze wszystko bedzie dobrze i za 9 miesiecy bedziesz tulic swoje malenstwo!!! Boziu az sie popłakałam kochana naprawde superowe wiesci!!
pomału zaczynamy zaciazac super dziewczyny oby tak dalej
Agnieszka swiatełko dla Andrzejak na jego urodzinki..
[*]
Włąsnie wrociłam z cmentarza ..zabrałam małemu do domu autko..bo boje sie ze mu tez ktos ukradnie a szkoda by było ...
jeszcze jutro przepracowac te 8h i do domku...dzis dostałam @ i tak strasznie mnie boli brzuch;( masakra...
moja tesciowa mowiła mi dzis ze sniły jej sie bociany..gniazdo pełne bocianów... i sniło jej sie ze KArolek nie miał pampersów...ehh
Aga_cin kochana napewno dotrwacie do konca i wszytsko bedzie dobrze
tak sobie mysle dziewczyny ze chyba nadchodza dla nas dobre miesiace bo pomału zaczyna sie powiekszac grono zafasolkowanych mam
MAlinka kochana bardzo ci gratuluje!!! i wierze ze wszystko bedzie dobrze i za 9 miesiecy bedziesz tulic swoje malenstwo!!! Boziu az sie popłakałam kochana naprawde superowe wiesci!!
pomału zaczynamy zaciazac super dziewczyny oby tak dalej
Agnieszka swiatełko dla Andrzejak na jego urodzinki..
[*]
Włąsnie wrociłam z cmentarza ..zabrałam małemu do domu autko..bo boje sie ze mu tez ktos ukradnie a szkoda by było ...
jeszcze jutro przepracowac te 8h i do domku...dzis dostałam @ i tak strasznie mnie boli brzuch;( masakra...
moja tesciowa mowiła mi dzis ze sniły jej sie bociany..gniazdo pełne bocianów... i sniło jej sie ze KArolek nie miał pampersów...ehh
Aga_cin kochana napewno dotrwacie do konca i wszytsko bedzie dobrze
tak sobie mysle dziewczyny ze chyba nadchodza dla nas dobre miesiace bo pomału zaczyna sie powiekszac grono zafasolkowanych mam
No i sie doczekalam dobrych wiesci :-)
Malinka przeogromne gratulacje!!! I dawaj fote testu ;-)
Kasienka i Krzysio - a Ty tez jestes w ciazy? super :-)
Emy - na razie zostaw te ubranka. Za jakis czas zdecydujesz. Ja najprawdopodobniej ubranka tez nowe kupie.
Dziewczynki, tak bym chciala uslyszec, ze moje dziecko zdrowo rosnie u mnie w brzuchu. I nie chce znac plci ;-) nie wazne czy Pszczolka czy Baczek. Chce by bylo zywe i zdrowe.
Malinka przeogromne gratulacje!!! I dawaj fote testu ;-)
Kasienka i Krzysio - a Ty tez jestes w ciazy? super :-)
Emy - na razie zostaw te ubranka. Za jakis czas zdecydujesz. Ja najprawdopodobniej ubranka tez nowe kupie.
Dziewczynki, tak bym chciala uslyszec, ze moje dziecko zdrowo rosnie u mnie w brzuchu. I nie chce znac plci ;-) nie wazne czy Pszczolka czy Baczek. Chce by bylo zywe i zdrowe.
Malinka ale news! Cudownie! Gratuluje! Tak przeczuwałam, że Ty będziesz następna. A która teraz?
agnieszka012389 trzymaj się dzielnie. Myślę, że kolejne urodziny Twojego Aniołka będą już nieco spokojniejsze. Niestey taki nasz los, że te daty które normalnie kojarzą się z radością dla nas są powodem do płaczu.
Rok temu, o tej porze mój test wyszedł pozytywnie :-(
agnieszka012389 trzymaj się dzielnie. Myślę, że kolejne urodziny Twojego Aniołka będą już nieco spokojniejsze. Niestey taki nasz los, że te daty które normalnie kojarzą się z radością dla nas są powodem do płaczu.
Rok temu, o tej porze mój test wyszedł pozytywnie :-(
agnieszka012389
Fanka BB :)
kochane bylam u mojego skarba zapalilismy znicz... i kupilismy autko- malego klada... nasza wyobraznia dala gore i smialismy sie ze aniolki rozrabiaja teraz na nim po niebie.... a tatus synka stwierdzil ze paliwa musi im jutro zawiesc zeby mieli czy rozrabiac... troche mi poprawilo to humor
pozdrawim was dziewczyny do uslyszenia
ps. a ty moj maly aniolku uwazaj na tym kladzie i nie szalej z wujkiem za duzo
pozdrawim was dziewczyny do uslyszenia
ps. a ty moj maly aniolku uwazaj na tym kladzie i nie szalej z wujkiem za duzo
gosiulek73
mama K&K&A
Dasia ja ze zwykłych za 1zł z allegro.Czy skuteczne? Nie wiem.W każdym razie pokazywały dwie grube krechy...
A robisz codziennie o tej samej porze między 10 a 20?
A robisz codziennie o tej samej porze między 10 a 20?
Gosiulek ja też mam właśnie takie z allegro, za 1zł za szt. Srednio regularnie je robiłam tz, przez dwa dni robiłam je po 21 bo zapomniałam wcześniej a druga sprawa to to, że do tych testów nie miałam dołączonych pojemników na próbkę moczu więc więc muszę kombinować... pewnie to też błąd. A mierzysz temperature? kurcze ja nie mam odpowiedniego termometru bo mam tylko elektryczny a podobno lepszy jest rtęciowy bo dokładniejszy.
W tym cyklu nie przykładałam się do tego jeszcze tak całkiem, całkiem bo staranka w dobrym razie rozpoczniemy w przyszłym cyklu.
aga_cina łykam wiesiołka a Twoje testy były skuteczne, tz wskazywały owu?
W tym cyklu nie przykładałam się do tego jeszcze tak całkiem, całkiem bo staranka w dobrym razie rozpoczniemy w przyszłym cyklu.
aga_cina łykam wiesiołka a Twoje testy były skuteczne, tz wskazywały owu?
Ostatnia edycja:
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Dasia nie mierzę.Nie mam cierpliwości do tego....
Musisz robić o tej samej godzinie...
Musisz robić o tej samej godzinie...
Podziel się: