reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
witam was kochane

MAlinka kochana bardzo ci gratuluje!!! i wierze ze wszystko bedzie dobrze i za 9 miesiecy bedziesz tulic swoje malenstwo!!! Boziu az sie popłakałam kochana naprawde superowe wiesci!!
pomału zaczynamy zaciazac super dziewczyny oby tak dalej:)

Agnieszka swiatełko dla Andrzejak na jego urodzinki..
[*]

Włąsnie wrociłam z cmentarza ..zabrałam małemu do domu autko..bo boje sie ze mu tez ktos ukradnie a szkoda by było ...

jeszcze jutro przepracowac te 8h i do domku...dzis dostałam @ i tak strasznie mnie boli brzuch;( masakra...

moja tesciowa mowiła mi dzis ze sniły jej sie bociany..gniazdo pełne bocianów... i sniło jej sie ze KArolek nie miał pampersów...ehh:(

Aga_cin kochana napewno dotrwacie do konca i wszytsko bedzie dobrze;)

tak sobie mysle dziewczyny ze chyba nadchodza dla nas dobre miesiace bo pomału zaczyna sie powiekszac grono zafasolkowanych mam:)

No i sie doczekalam dobrych wiesci :-)

Malinka przeogromne gratulacje!!! I dawaj fote testu ;-)

Kasienka i Krzysio - a Ty tez jestes w ciazy? super :-)

Emy - na razie zostaw te ubranka. Za jakis czas zdecydujesz. Ja najprawdopodobniej ubranka tez nowe kupie.

Dziewczynki, tak bym chciala uslyszec, ze moje dziecko zdrowo rosnie u mnie w brzuchu. I nie chce znac plci ;-) nie wazne czy Pszczolka czy Baczek. Chce by bylo zywe i zdrowe.

Malinka ale news! Cudownie! Gratuluje! Tak przeczuwałam, że Ty będziesz następna. A która teraz?

agnieszka012389 trzymaj się dzielnie. Myślę, że kolejne urodziny Twojego Aniołka będą już nieco spokojniejsze. Niestey taki nasz los, że te daty które normalnie kojarzą się z radością dla nas są powodem do płaczu.

Rok temu, o tej porze mój test wyszedł pozytywnie :-(

kochane bylam u mojego skarba zapalilismy znicz... i kupilismy autko- malego klada... nasza wyobraznia dala gore i smialismy sie ze aniolki rozrabiaja teraz na nim po niebie.... a tatus synka stwierdzil ze paliwa musi im jutro zawiesc zeby mieli czy rozrabiac... troche mi poprawilo to humor:)
pozdrawim was dziewczyny do uslyszenia
ps. a ty moj maly aniolku uwazaj na tym kladzie i nie szalej z wujkiem za duzo:)

Dziewczyny a z jakich testów owulacyjnych korzystacie?ja mam jakieś totalnie lipne. Teraz mam ewidentne objawy owu a test nic nie wykazuje.
Malinka stosowałaś jakieś środki pomocnicze by zafasolkować, mam na myśli leki?

Dasia ja ze zwykłych za 1zł z allegro.Czy skuteczne? Nie wiem.W każdym razie pokazywały dwie grube krechy...
A robisz codziennie o tej samej porze między 10 a 20?

Dasia, lykaj wiesiolka do polowy cyklu ;-) ja tez uzywalam testow owulacyjnych paskowych :-) pewnie takie jak gosiulek. Pamietaj by duzo nie pic i robic wlasnie miedzy 10-20 :-)

Gosiulek ja też mam właśnie takie z allegro, za 1zł za szt. Srednio regularnie je robiłam tz, przez dwa dni robiłam je po 21 bo zapomniałam wcześniej :zawstydzona/y: a druga sprawa to to, że do tych testów nie miałam dołączonych pojemników na próbkę moczu więc więc muszę kombinować... pewnie to też błąd. A mierzysz temperature? kurcze ja nie mam odpowiedniego termometru bo mam tylko elektryczny a podobno lepszy jest rtęciowy bo dokładniejszy.
W tym cyklu nie przykładałam się do tego jeszcze tak całkiem, całkiem bo staranka w dobrym razie rozpoczniemy w przyszłym cyklu.
aga_cina łykam wiesiołka :) a Twoje testy były skuteczne, tz wskazywały owu?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry