reklama
Jest, jak najbardziej Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 4 w Lublinie - Szkoła dla rodziców
na temat opieki jeszcze nie mogę nic powiedzieć
na temat opieki jeszcze nie mogę nic powiedzieć
sunday_
Fanka BB :)
Witam wszystkie Mamusie?
Mam pytanie: czy jest szkoła rodzenia przy szpitalu na Jaczewskiego? I jak oceniacie opiekę medyczną w tym szpitalu? Z góry dziękuję!
Do szkoly rodzenia nie chdzilam ale tam urodzilam tzn przez CC dziecko i z opieki jestem bardzo zadowolona czasem byla naweet az za "wielka"!!!!
Witam wszystkich rodziców w szczególności mamy postanowiłam zacząć nowy temat bo nie widziałam tu jeszcze podobnego a myślę że warto go poruszyć Każde niemowlę powinno mieć wykonane takie usg jak najwcześniej ponieważ chodzi o prawidłowy rozwój bioderek naszych dzieciaczków Jest to moja pierwsza ciąża i takie usg mojemu synkowi w szpitalu DSK w Lublinie wykonywał mi Pan dr Latalski Michał, młody Pan doktor ale bardzo doświadczony, od tamtej pory regularnie chodzimy do niego na kontrole,gdyby jacyś rodzice byli zainteresowani to Pan doktor przyjmuje w Luxmedzie na Zwycięskiej
Bardzo się cieszę ze akurat ktoś teraz rozpoczął taki temat. Nie wiedziałam właśnie jaki lekarz byłby najlepszy a bardzo mi na tym zależy, z pewnością jak każdej mamie. Bardzo dziękuję za informację gdzie przyjmuje lekarz myślę, że napewno się zgłosimy do Pana doktora i po wizycie opisze swoje wrażenie Pozdrawiam
Witam wszystkie mamy:-)Potrzebuje pomocy,tzn potrzebne mi namiary na jakiegos dobrego okuliste dzieciecego,moj synek ma 19 miesiecy i lewe oczko troszke mu ucieka do srodka;bylam na dwoch wizytach u Doktora E.Kawy,ktory nagania sobie klientow w Sanitasie,ale niestety malo jestem zadowolona z jego leczenia:-(
Witaj Niko ja z moim maluszkiem byłam u Pani dr Biziorek, która leczy takie małe dzieciaczki i przede wszystkim z zezem a skoro twojemu synkowi troche leci oczko to myśle , że akurat ta Pani dr bedzie najlepsza jeśli chcesz wiedzieć gdzie przyjmuje to w Luxmedzie, mi też została polecona i jestem z niej bardzo zadowolona Pozdrawiam
Jestem świeżo upieczoną mamą i wszystkim chciałabym się dzielić co dotyczy mojego Maluszka razem z wami ostatnio byłam na wizycie u dr Kościeszy, świetny lekarz, z podejściem do dzieci i ogromną wiedzą! Kacperek przy badaniu nie płakał, był jak nigdy bardzo grzeczny Jestem już o wiele spokojniejsza gdy po badaniu echa serca okazało się że wszystko jest w porządku a same moje drogie mamy wiecie jak serduszko naszych maluchów jest ważne
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Połączyłam wątki, bo uważam, że bez sensu jest zakładanie osobnych tematów dla lekarzy o różnych specjalnościach.
Podziel się: