reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łóżkowe sprawy...

reklama
Spyatalam gin czemu jest "ciasniej" i dowiedzialam sie ze z powody prolaktyny (hormon) wydzielnej po porodzie w celu podtrzymania laktacji - wiec ktora ma jej sporo ma "ciasniej" - podobno to minie po ustaniu karmienia

ŁŁłłłłeeeeee.... jestem niepocieszona..... :-:)sorry2:

...
Acha Mary, w koncu wczoraj sie odwazylam na oralny ;-) i bylo bosko :)
Noooo, to gratuluję postępów.... ;-):tak:

My od razu w żel durex się zaopatrzyliśmy i było bardzo,bardzo i jeszcze raz bardzo miło:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No ale po taaaaaaaaakiej przerwie (7miesięcy) hehehe;-);-);-);-);-);-);-);-)

A ja sie boje jak cholera :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wszystkie zabawy lozkowe OK ale samego sexu sie boje... mam wrazenie ze peknie mi blizna albo nic nie poczuje.... :-( Mam nadzieje ze sie to zmieni... narazie maz cierpliwie czeka, ale jak dlugo mozna... a taka ochote mialam na poczatku po porodzie...

Klaudzia ja też się bardzo bałam, wiedziałam, że w środku też popękałam i to mnie strasznie przerażało, bo ja jestem wzrokowcem, żeby coś oswoić muszę to poobserwować i takie tam.........., ale przemogłam się, przed zbliżeniem mieliśmy z mężem rozmowę, wytłumaczyłam mu, że może się zdziwić bo "tam" jest już inaczej ;-);-);-);-);-) i musi też wziąć pod uwagę to, ze mogę w trakcie zrezygnować i najważniejsze, ze ma być delikatny.................Myślę, ze najkorzystniej po grze wstępnej żebyś była na partnerze, będziesz mogła kontrolować ruchy, Ty narzucisz tempo, "głębokość". Proponuję stopniowe oswajanie, u na się to sprawdziło...........
I zrelksuj się nie skupiaj się tylko na tym, żeby nie bolało, nie spieszcie się będzie i dobrze, tego życzę :-):-):-):-):-):-)

my też sie odważyliśmy ( choć jeszcze krwawię mimo ze mały ma 2 miesiące- ale jak to sie mówi krew nie woda :tak: ) i było cudownie.
Mąż mówi ze zrobiłam sie tam ciaśniejsza, wiec pewnie albo ze stresu ze zaboli- albo przez ten hormon prolaktynę. Muszę sie w końcu wybrać do gin.
Mąż sugerował wcześniej anal- ale sie nie odważyłam.
Jakoś mało pociągające jest to dla mnie - to miejsce kojarzy mi sie wyłacznie z potrzebami fizjologicznymi a nie z seksem.

...
Mąż sugerował wcześniej anal- ale sie nie odważyłam.
Jakoś mało pociągające jest to dla mnie - to miejsce kojarzy mi sie wyłacznie z potrzebami fizjologicznymi a nie z seksem.

Też kiedyś tak myślałam ale po pewnym czasie zmieniłam troche podejście... ;-)
Z tym że oczywiście nie zawsze można(...), nie zawsze akurat na taką aktywność jest ochota... Poza tym potrzeba do tego maxymalnego rozluźnienia i odpowiedniego podejścia i mega delikatności partnera (jakoś trudno mi to wytłumaczyć).
Napewno pobudza zupełnie inne sfery niż normalny seksik.
Warto spróbowac żeby wiedzieć o czym mowa ;-)

Też kiedyś tak myślałam ale po pewnym czasie zmieniłam troche podejście... ;-)
Z tym że oczywiście nie zawsze można(...), nie zawsze akurat na taką aktywność jest ochota... Poza tym potrzeba do tego maxymalnego rozluźnienia i odpowiedniego podejścia i mega delikatności partnera (jakoś trudno mi to wytłumaczyć).
Napewno pobudza zupełnie inne sfery niż normalny seksik.
Warto spróbowac żeby wiedzieć o czym mowa ;-)

Zgodze sie z Toba :tak: Ja rzadko kiedy mam na to ochote ale czasami mam ;-) i tak, to sa zupelnie inne doznania :tak:

Dziunka, Mary__Mary.....serio ?
naprawdę można TAM fajne doznania mieć ?
Mi sie zawsze wydawało , ze podczas takiego stosunku kobieta moze mieć odczucia jakby robiła za przeproszeniem..kupę....bo w końcu coś wchodzi i wychodzi.....
kiedyś na jakimś forum o takiej tematyce naczytałam sie o różnych wstydliwych wpadkach i wypadkach i jakos nigdy mnie nie ciągnęło....
Mój M na moje wypytywania przyznał sie ze kilka razy sie zdarzyło ze z poprzednimi partnerkami ( niech ich drzwi ścisnął) zdarzyło mu sie to spróbować i go do tego nie ciągnie bardzo, ale ze jesli ja bym chciała zobaczyc jak to jest to on chetnie pomoże...
A czy mozecie mieć orgazm od tamtych sfer ?

reklama
Sprobuj ;-) sam poczatek moze byc taki jakby Ci sie chcialo kupe zrobic, ale potem jest ok ;-) nie wiem czy orgazm...ale jest milo ;-)

Do góry