w tej chwili nie ma mnie w domu. Jak znajdę zdjęcie to pokaże. Można było sobie wybrać wysokość barierki, skrzyni na dole, czy jedna, czy dwie. A można było bez. Ja mam średnie zabezpieczenie i jest ok. Drabinka z boku, więc synek ma niemal całą długość barierki jako zabezpieczenie.o super, moja ma 3 latka, zastanawiam się czy sie nie wystraszy. A jakie jest u was zabezpieczenie tego lozeczka? Wystarcza jedna deseczka czy jest cos innego?
reklama
Nie znalazłam u siebie zdjęcia, a będę za 2 dni w domu. Mam takie łóżeczko ze skrzyniami na dole
Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...
m.olx.pl
AceKa
Zaangażowana w BB
bardzo ładne! O czyms takim tez właśnie myslalam a jakie wymiary sa u was? Jak myslisz do jakiego wieku to wystarczy?Nie znalazłam u siebie zdjęcia, a będę za 2 dni w domu. Mam takie łóżeczko ze skrzyniami na dole
Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...m.olx.pl
olka11135
Fanka BB :)
Dziewczyny, ile m kw macie pokoje że y zjeżdżalnia miała sens?
U nas po ok. 35m2 - ogólnie te łóżka niestety mocno zajmują i zagracają miejsce.
Starszy już zrezygnował z tego łóżka bo to dla dzieci i nagle okazało się, że pokój jest całkiem spory
A no i my mamy wysokie sufity, żadne poddasze itd.
To pół jednego naszego piętra pokażesz lozeczko wykonane przez dziadka? Jeśli można oczywiście.U nas po ok. 35m2 - ogólnie te łóżka niestety mocno zajmują i zagracają miejsce.
Starszy już zrezygnował z tego łóżka bo to dla dzieci i nagle okazało się, że pokój jest całkiem spory
A no i my mamy wysokie sufity, żadne poddasze itd.
Mam 80 x 160. Moje dzieci są długie, bo m wysoki. Myślę, że jeszcze że 2-3 lata dla synka wystarczy. Dla córcia na dluzejbardzo ładne! O czyms takim tez właśnie myslalam a jakie wymiary sa u was? Jak myslisz do jakiego wieku to wystarczy?
marta18691
Fanka BB :)
Normalnie zabudowane były i w dół drabinkau nas tez chodzi o przestrzeń właśnie i corka tez ma 3 latka jak wygląda zabezpieczeni dla dziecka które śpi na górze?
reklama
AceKa
Zaangażowana w BB
no u nas 35 m to 3/4 powierzchni mieszkania mieć taka przestrzeń na pokoje dla dzieci to bajkaTo pół jednego naszego piętra pokażesz lozeczko wykonane przez dziadka? Jeśli można oczywiście.
Podziel się: