Cześć Dziewczyny, W czerwcu powitamy na świecie naszą pierwszą Córeczkę i powoli szykujemy wyprawkę. Zaczynam od łóżeczka i mam nadzieję, że przyjdziecie mi tutaj z pomocą Chciałabym kupić łóżeczko dostawne - taka forma spania - razem, ale osobno przekonuje mnie najbardziej Czy macie może do polecenia jakiś konkretny model/markę? Nie ukrywam, że poza kwestią bezpieczeństwa dziecka oraz innymi aspektami praktycznymi zależy mi również na tym, by łóżeczko ładnie się prezentowało Z góry dziekuję
reklama
Casablanca7
Fanka BB :)
chicco next to me forever, ja jestem bardzo zadowolona. PolecamCześć Dziewczyny, W czerwcu powitamy na świecie naszą pierwszą Córeczkę i powoli szykujemy wyprawkę. Zaczynam od łóżeczka i mam nadzieję, że przyjdziecie mi tutaj z pomocą Chciałabym kupić łóżeczko dostawne - taka forma spania - razem, ale osobno przekonuje mnie najbardziej Czy macie może do polecenia jakiś konkretny model/markę? Nie ukrywam, że poza kwestią bezpieczeństwa dziecka oraz innymi aspektami praktycznymi zależy mi również na tym, by łóżeczko ładnie się prezentowało Z góry dziekuję
NiebieskookaEM
Pamiętaj, że takie łóżeczka są raczej na krótko, bo są dość małe
Carry88
Moderator
Cześć Dziewczyny, W czerwcu powitamy na świecie naszą pierwszą Córeczkę i powoli szykujemy wyprawkę. Zaczynam od łóżeczka i mam nadzieję, że przyjdziecie mi tutaj z pomocą Chciałabym kupić łóżeczko dostawne - taka forma spania - razem, ale osobno przekonuje mnie najbardziej Czy macie może do polecenia jakiś konkretny model/markę? Nie ukrywam, że poza kwestią bezpieczeństwa dziecka oraz innymi aspektami praktycznymi zależy mi również na tym, by łóżeczko ładnie się prezentowało Z góry dziekuję
Ja miałam Chicco next to me. Zastanów się czy na pewno, bo my po 5 miesiącach już musieliśmy młoda przełożyć do normalnego łóżeczka (dalej stało przy naszym łóżku tylko nie było przyczepione), bo było dla niej za małe, ciągle się chciała przewracać na brzuch i nie było jej wygodnie.
W moim mniemaniu również to przyczepienie dostawki do naszego łóżka, bylo strasznie nie wygodne, ja karmiłam i tak na siedząco a po porodzie ciężko było mi przechodzić dookoła tego żeby wyjść z łóżka. Może szczegół, ale z perspektywy czasu dla mnie istotny
Ostatnia edycja:
AnnMaDykes
Ja osobiście mam Chicco Next2Me Magic i jestem bardzo zadowolona. Spełnia moje wszystkie oczekiwania póki co. Ja jestem po cesarce i bardzo chwaliłam sobie to, ze nie musiałam sie wybitnie nachylac nad łóżeczkiem, zeby moc wyciągnąć dziecko czy nawet na nie popatrzeć, a to sprzyjało mojej rekonwalescencji. Po porodzie naturalnym (czy w ogóle ciąży) tez na pewno plecy chciałyby trochę odpocząć. Łóżeczko oczywiście jest mobilne, ma opcje kołyski, boki z siateczki co daje nam bezpieczeństwo i możemy sobie dowolnie zmieniać kat nachylenia łóżka, co pomaga przy ulewaniu. Jeśli chodzi o estetykę, to jak zawsze, jest to kwestia gustu, ale wg mnie naprawdę nie ma sie do czego przyczepić, szczególnie, ze jest tez kilka kolorow do wyboru z tego co wiem. Wrzucalam tutaj na forum zdjęcie mojej dostawki juz, wiec możesz sobie podejrzeć.Cześć Dziewczyny, W czerwcu powitamy na świecie naszą pierwszą Córeczkę i powoli szykujemy wyprawkę. Zaczynam od łóżeczka i mam nadzieję, że przyjdziecie mi tutaj z pomocą Chciałabym kupić łóżeczko dostawne - taka forma spania - razem, ale osobno przekonuje mnie najbardziej Czy macie może do polecenia jakiś konkretny model/markę? Nie ukrywam, że poza kwestią bezpieczeństwa dziecka oraz innymi aspektami praktycznymi zależy mi również na tym, by łóżeczko ładnie się prezentowało Z góry dziekuję
Fakt, pewnie nie wystarczy na przysłowiowe „lata”, ale wszelakie wspomagacze na początek macierzyństwa są na wagę złota, a gdybys planowała kolejne potomstwo, to bedzie jak ulał.
Lady Loka
NiePamiętaj, że takie łóżeczka są raczej na krótko, bo są dość małe
Ja kupiłam kinderkraft i to kobyła prawie wielkości normalnego łóżeczka. Z dostawkami raczej problemem jest to, że jak dziecko się podciąga to może wypaść.
Roseny
I mniejszy udzwig niz przy klasycznym lozeczku - jak ktos ma duzego bobasa to szybko dobije do tych 9 kg.Nie
Ja kupiłam kinderkraft i to kobyła prawie wielkości normalnego łóżeczka. Z dostawkami raczej problemem jest to, że jak dziecko się podciąga to może wypaść.
reklama
Dziękuję za odpowiedź oczywiście sprawdzę co to za łóżeczkochicco next to me forever, ja jestem bardzo zadowolona. Polecam
Podziel się: