reklama
jak tak was sobie podgladam------no wscipska jestem co poradzeto ja wdzie ze takie laski jestescie a ja to taki niewyjsciowy kaszalot...
kaasiorek84
Fanka BB :)
niech bedzie tajniacko
jak tak was sobie podgladam------no wscipska jestem co poradzeto ja wdzie ze takie laski jestescie a ja to taki niewyjsciowy kaszalot...
Ty bo zaraz wpierdeńko dostaniesz!! Śliczne oczy, włosy cała piękna i takie bzdury gada! wrr
to zdjecie to tak z przed roku jak jeszcze palenia nie rzucilam a teeeeeeeeeeeeraaaaaz... loooomatko no tak ja wiem z 15 kg do przodu .....boooooo
Gibaga nie wiesz, że wszystkie Lodówki są piekne, mądre i urocze??no nie wiesz??
Ilonaa jaaa nie wiedziałam, że porównanie do Wisniewskiego tak Cię ucieszy, moge mówić do Ciebie per Michał albo Wisienko ale naprawdę!pierwsze skojarzenie!!
ja tez już Was podglądam
Ilonaa jaaa nie wiedziałam, że porównanie do Wisniewskiego tak Cię ucieszy, moge mówić do Ciebie per Michał albo Wisienko ale naprawdę!pierwsze skojarzenie!!
ja tez już Was podglądam
reklama
Ilonaa
Mein Schatz :)
Gibaga nie wiesz, że wszystkie Lodówki są piekne, mądre i urocze??no nie wiesz??
ja tez już Was podglądam
hahaha ! nie, dziękuje :-):-) chyba wole pozostać przy swoim imieniu:-)