reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Podaj maila na PW
Malutka a o co chodzi z tym wisienkowym termoforem, hmmm? Co do pieluch to ja mam tych nr 2 tylko 170szt. i teraz myślę czy to nie za mało, dla odmiany mam już 370szt. rozmiaru 3 i 90szt. rozmiaru 4 przez jakiś czas pieluch nie będę kupować a rodzina niech już przynosi 4-reczki to może oszczędnie uda się dobić do końca roku
Malutka466
Fanka BB :)
Link do: TERMOFOR z Pestek WIŚNI dla dzieci NA KOLKĘ na ból coś takiego itucha
Podziwiam Was dziewczyny za te zapasy ja planuje kupować na bieżąco, może to kwestia sklepów pod nosem oczywiście jeżeli chodzi o pieluchy, chusteczki, kosmetyki itp.
Pieluchy 3 to jeszcze dla mnie abstrakcja wogóle podchodzę do tego ze stoickim spokojem wierząc, że zawsze można wszystko dokupić już po narodzinach. Oby życie tylko nie za szybko zweryfikowało mojego spokoju
A wyprawka świetna, też sobie przepiszę, zawsze będzie wszystko w jednym miejscu no i Tatuś będzie wiedział czego brakuje jak coś
Pieluchy 3 to jeszcze dla mnie abstrakcja wogóle podchodzę do tego ze stoickim spokojem wierząc, że zawsze można wszystko dokupić już po narodzinach. Oby życie tylko nie za szybko zweryfikowało mojego spokoju
A wyprawka świetna, też sobie przepiszę, zawsze będzie wszystko w jednym miejscu no i Tatuś będzie wiedział czego brakuje jak coś
reklama
Ja listę wyprawkową mam zapisaną na Trello.pl - swoją drogą to świetna platforma do robienia takich rzeczy. Wszystko podzielone na kategorie, konkretne rzeczy dodajemy z linkami i zdjęciami żeby było łatwiej. Udostępniliśmy tą listę wszystkim bliskim znajomym i rodzinie. Zaznaczamy tam co już mamy. Jeżeli coś ktoś ma ochotę kupić naszemu maluszkowi to po prostu wchodzi tam i wybiera co ma ochotę nam sprezentować. I tym sposobem nie będę miała - jak przy poprzednich ciążach - 4 ręczników z biedronki, czy 5 kocyków z lidla, z którymi później nie wiedziałam co mam zrobić.
Naszej rodzinie też się to bardzo spodobało, bo sami przyznali że zawsze mają problem z tym co kupić. Że z samymi pampersami jest im głupio przyjść, pytać leżącą jeszcze w szpitalu kobietę też im niezręcznie, a kupować rzeczy o których nie mają często pojęcia nie na rękę. No i tym sposobem wszyscy szczęśliwi a my od A do Z możemy mieć wpływ na kompletowanie wyprawki.
Naszej rodzinie też się to bardzo spodobało, bo sami przyznali że zawsze mają problem z tym co kupić. Że z samymi pampersami jest im głupio przyjść, pytać leżącą jeszcze w szpitalu kobietę też im niezręcznie, a kupować rzeczy o których nie mają często pojęcia nie na rękę. No i tym sposobem wszyscy szczęśliwi a my od A do Z możemy mieć wpływ na kompletowanie wyprawki.
reklama